Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Show Tv'nin sevilen dizisi reyting sıralamasında ne durumda? İşte reytingler!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi11. bölümüyle ABC1 20+'da 5.28 izlenme oranı (rating) 14.82 izlenme payı (share), AB'de 4.43 izlenme oranı (rating) 14.28 izlenme payı (share), TOTAL’de ise 4.41 izlenme oranı (rating) 13.18 izlenme payı (share) elde etti. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 5 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer alırken Dünya listesine de girerek büyük bir başarıya imza attı. Dizinin sevilen çifti #SadGül ise sosyal medyanın gündemine oturdu, uzun süre TT listesinde yer aldı.

SADİ PAYASLI’DAN KURTARMA OPERASYONU  

Çevirmede görevli Songül, şüpheli bir aracın hızla kaçmasıyla takibe başladı. Aracı kullananlar Songül’ü metruk bir evde köşeye sıkıştırdı ancak Songül tek başına teröristlerin ele geçirilmesini sağladı. Songül’ün bu başarısı bütün haberlerde yer alırken emniyet tarafından da ödüllendirildi. Songül’ü haberlerde gören Najat, peşine düştü ve onu ortadan kaldırmak için planını devreye soktu. Ancak Najat’ın yanına sızan Yaver, Sadi ile birlikte Songül'ü korumayı başardı.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Mert’in Derya’ya “Emin kim?” diyerek hesap sorduğu merak uyandıran tanıtımda Sadi’nin başsavcıyla görüşmesi dikkat çekiyor. Mert ile Gizem artık el ele tutuşarak duygularını saklamayı bırakırken, Songül’ün çatışmaya girdiği anlarda gerilim yükseliyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin