Genius 2. sezon onayını aldı

National Geographic'in merakla beklenen dizisi Genius'ın henüz ilk sezonu başlamadı ancak şimdiden ikinci sezon onayı geldi!

National Geographic'in merakla beklenen dizisi Genius'ın henüz ilk sezonu başlamadı ancak şimdiden ikinci sezon onayı geldi!

GENIUS'A ERKEN 2. SEZON ONAYI!

National Geographic, önümüzdeki hafta prömiyerini gerçekleştirecek ilk senaryolu dizisi Genius için yeni sezon onayını verdiğini New York'ta reklamcılara yaptığı sunum esnasında resmi olarak duyurdu.

GENIUS 2. SEZON KONUSU NE OLACAK?

Ron Howard ve Brian Grazer'ın Imagine Entertainment'ı, Fox 21 Studios ve OddLot ortak yapımcılığında hazırlanan; dünyanın en harika zihinlerine odaklanan antoloji türündeki dizinin ikinci sezonda hangi tarihsel dehayı konu alacağı ise 20 Haziran'da gerçekleşecek birinci sezon finalinde açıklanacak.

17-04/20/genius-1-sezon.jpg

GENIUS 1. SEZON DETAYLARI

National Geographic'de 25 Nisan'da prömiyerini gerçekleştirmeden önce bu hafta içinde Tribeca Film Testivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan Genius'ın ilk sezonu Walter Isaacson'ın eleştirmenlerce övgüler toplayan 2007 tarihli biyografi türündeki "Einstein: His Life and Universe" kitabına dayalı olarak hazırlanıp Albert Einstein'ı ekranlarda yeniden canlandırıyor.

Albert Einstein'ın gençlik dönemi ve yetişkin halini canlandıran isimler ise Johnny Flynn (Clouds of Sils Maria, Song One, Lovesick) ve Oscar ödüllü aktör Geoffrey Rush (The Kings Speech, Pirates of the Caribbean, Shine).

İlk sezonunda Albert'in nasıl "Einstein"a dönüştüğünü bizlere aktaracak dizide bir yandan karakterin başarılarını ve çağımızın en başarılı bilim adamlarından biri haline gelme sürecini izlerken, bir yandan da değişken, tutkulu ve karmaşık kişisel ilişkilerine odaklanacağız.

17-04/20/genius-oyuncu-kadrosu.jpg

Genius'ta Rush ve Flynn dışında oyuncu kadrosunda Emily Watson (Elsa Einstein), Michael McElhatton (Dr. Philipp Lenard), Seth Gabel (Michele Besso), Samantha Colley (Mileva Maric), Richard Topol (Fritz Haber) ve Vincent Kartheiser (Raymond Geist) gibi isimler yer alıyor.

National Geographic Global Networks CEO'su Courteney Monroe yeni sezon onayı hakkında yaptığı değerlendirmede Genius'ı ikinci sezon için geri getrmekten dolayı heyecanlı olduklarını söyledi.

Dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcı Ken Biller ve diğer yürütücü yapımcı Odd Lot'tan Gigi Pritzker'ın ikinci sezon için görev başında yer almaya devam edeceklerini de belirtelim. Imagine'dan Ron Howard ve Brian Grazer ikilisi ise yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

"Genius" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin