Gibi 3. Sezon Gelecek mi? 2. Sezon Bitti mi?

Exxen'in en iddialı yapımı olan Gibi için bir sezon daha geride kaldı. Yapımın 2.sezonunun sonlanması sonrasında Gibi 3. Sezon gelecek mi soruları da gündemde. Peki yeni sezon olacak mı?

Exxen’in iddialı yapımlarından biri olan Gibi, birkaç ay kadar önce yeni sezonuyla müjdeyi vermişti. Uzun bir aranın ardından çok sevilen yapım, 2. sezonuyla Exxen’de yer aldı ama sezon yine kısa sürdü. Sadece 10 bölüm sonra Gibi 2. sezon final yaptı. Dizinin ikinci sezonunun da final yapmasıyla beraber şimdi aklımızdaki soru Gibi 3. Sezon gelecek mi sorusu.

Aslında 2. sezon bitmeden bu konuda iddialar gündeme gelmişti. Fakat sezonun bitmesiyle beraber iddialar daha da çok konuşulmaya başlandı.

Gibi 3. Sezonun Gelmesi Bekleniyor

Ortaya çıkan bilgilere ve iddialara göre dizinin devam sezonu gelecek. Yakın zamanda dizinin 3. sezon için onay aldığı iddiaları da gündeme gelmişti. Resmi bir açıklama yapılmadı ama beklenti yeni sezonun geleceği yönünde.

Artık 3.sezonun ne zaman geleceği konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Malum 2.sezonun yayınlanması için epey bir beklemiştik. Zira Gibi, Exxen platformunun yayınlanan ilk dizilerinden birisiydi.

22-03/05/gibi-3-sezon-gelecek-mi-2.jpg

İlk sezon 12 bölüm sürmüştü ve sonrasında aylarca beklememiz gerekmişti. İkinci sezon ise biraz daha kısa oldu ve 10 bölüm geldi. Kim bilir belki bu kez yeni sezon için çok beklememize gerek kalmaz.

Gibi 3. Sezon hakkında resmi bir açıklama yapılırsa, yine bunu da paylaşırız. Özet olarak şu an söyleyebileceğimiz henüz açıklama yok ama yeni sezonun gelmesini bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin