Gönül Dağı dizisi ne zaman ekrana gelecek? Dizi neden yayınlanmıyor?

TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı bir süredir ekrandan ayrı kalmıştı fakat yayın günü yeniden belli oldu. Gönül Dağı ne zaman ekrana gelecek? Gönül Dağı'nin 77. bölümünde neler yaşandı? Gönül Dağı'nı 78. bölümü ne zaman yayınlanacak? Gönül Dağı'nın 78. bölümünde neler olacak? Gönül Dağı'nın konusu ne?

Volkan Usta
09 Aralık 2022 - 09:30
Kültür Sanat

Katar'da oynanan Dünya Kupası maçları sebebiyle bir süredir ekrandan uzak kalan Gönül Dağı dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. Dizi ne zaman yeniden ekrana gelecek? İşte detaylar!

TRT1'in Cumartesi akşamları ekrana gelen fenomen dizisi 'Gönül Dağı' Dünya Kupası maçlarından ötürü kısa bir araya girmişti. 

Sevilen dizi Gönül Dağı'nın yeni bölümü 17 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek ve 78.bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin