Gönül Dağı’nda bu hafta hüzün rüzgarları esiyor! Selma kurtulacak mı?

Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle takip edilen, her hafta Cumartesi akşamları milyonları TRT 1 ekranlarında buluşturan Gönül Dağı’nda bu hafta hüzün rüzgarları esiyor. Selma öğretmen kurtulacak mı? Hamdi, Reyhan’ı bulabilecek mi? Peki Gönül Dağı 136. bölümde neler yaşandı? Gönül Dağı 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 137. bölümde neler olacak? Gönül Dağı 3. sezonda neler yaşandı? Gönül Dağı'nın konusu ne? Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Gönül Dağı reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
04 Mayıs 2024 - 11:18
Kültür Sanat

Arkadaşı Mevsim’le birlikte kaza geçiren, başını çarpan Selma, kritik bir ameliyata alınır. Ameliyat iyi geçer, yoğun bakıma alınan Selma için sadece Kaya ailesi değil, tüm Gedelli halkı seferber olur. Kendilerine iyiliği dokunan Selma öğretmen için kasabalılar kan verme yarışına girer… Selma öğretmen kurtulabilecek mi? Kaya ailesi için eski mutlu günler gelecek mi bu haftaki bölümde izleyeceğiz.

Üzüntüden kahrolan Taner intikam peşinde…

Sevdiği insanları hep kaybettiğini düşünen ve üzüntüden kahrolan Taner, kazaya sebep olan Mevsim’in eski nişanlısı Ufuk’un peşine düşer. İntikamını almak için amansızca mücadele eden Taner’i kim durduracak? Ufuk yakalanabilecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

Hamdi, Reyhan’ı bulabilecek mi?

Arkada bir mektup bırakarak çocuklarını alıp kayıplara karışan Reyhan bulunabilecek mi? Sefer’le birlikte sevdiğinin peşine düşen Hamdi, onu görenlerin telefonu üzerine verilen adrese gider. Reyhan’ı gören Hamdi onu kalmaya ikna edebilecek mi? Reyhan, gizemli sırlarıyla birlikte kasabayı terk edecek mi Gönül Dağının yüz otuz yedinci bölümünde seyredeceğiz.

Selma annesinin kritik durumunu öğrenince Ali ne yapacak?

Kaya ailesi, Selma öğretmenin kazasını ve geçirdiği kritik ameliyatı Ali’ye söylememe kararı alır. Adile’yle birlikte vakit geçiren Ali, gerçeği öğrenince ne yapacak? Yine annesiz kaldığını düşünen Ali’yi durdurmak mümkün olacak mı yeni bölümde izleyeceğiz.

Mevsim öğretmen tayinini isteyecek mi?

Son zamanlarda eski nişanlısı Ufuk yüzünden birçok olay yaşayan, çok sevdiği arkadaşı Selma’nın yaralanmasına sebep olan kaza ve Seyfettin’e yapılanlar yüzünden çok sinirlenen Mevsim öğretmen tayinini isteyerek Gedelli’den ayrılmaya karar verir. Mevsim, gidecek mi, onu bu kararından vazgeçirmek mümkün olacak mı Gönül Dağı’nın yüz otuz yedinci bölümünde izleyeceğiz.

Gönül Dağı, yüz otuz yedinci bölümüyle 4 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin