Gönül Dağı’ndan Emel Taşçıoğlu'na nostaljik sürpriz!

TRT 1 izleyicilerinin 4 Sezondur ilgi odağı olan Gönül Dağı'nda bu hafta Bayram şöleni yaşanacak.

Volkan Usta
19 Nisan 2024 - 10:33
Yeni Bölüm

Gedelli sakinleri, Meydan'da kurulan sahnede düzenlenen eğlence ve konserleri izlerken keyifli saatler yaşarken TRT 1 izleyicileri de bayram coşkusunu yeniden yaşayacak. Gedelli'deki bayram konserinde ünlü sanatçı Emel Taşçıoğlu’ndan "Evlerinin Önü Bulgur Kazanı” adlı türküyü dinleyeceğiz.

Gönül Dağı dizisinin yapım ekibi Kırşehirli TRT sanatçısı Emel Taşçıoğlu'na nostaljik bir sürpriz hazırladı. Taşçıoğlu'nun 10 yaşında çocukken TRT Stüdyoları'nda söylediği türkü görüntüsü, sanatçının şimdi seslendirdiği görüntülerle montajlanarak bir klip hazırlandı. Klip, 20 Nisan Cumartesi günü Gönül Dağı'nın 135. Bölüm yayınının ardından Köprü Müzik YouTube kanalında yayınlanacak.

Halk Müziğinin büyük ustası Neşet Ertaş ve Anadolu'nun gönül ozanlarının türkülerine yer veren ve her hafta müzik şöleni yaşatan Gönül Dağı,  "Türkülerin Kraliçesi" Emel Taşçıoğlu'na da güzel bir sürpriz yaparak müzikseverleri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin