Gossip Girl geri dönüyor! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Amerikan gençlik dizisi Gossip Girl uzun bir aranın ardından geri dönüyor! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Nurşah
22 Temmuz 2019 - 11:39
Kültür Sanat

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Gossip Girl yeniden çekileceğine ilişkin iddialarla gündeme geldi! Aynı isimli çok satan romantan televizyonlara uyarlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Gossip Girl geri dönüyor!

19-07/22/gossip-girl-geri-donuyor.jpg

Gossip Girl geri geliyor!

Serena, Dan, Blair, Chuck ve Nate'in entrika, aşk ve arkadaşlıkla dolu hikayesini izleyici karşısına çıkartan Gossip Girl 6 sezon boyunca yayında kalmış ve 2012 senesinde ekranlara veda etmişti. Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen dizinin yeniden çekileceği haberleri de gündeme bomba gibi düştü...

Gossip Girl sevenlerini heyecanlandıran bu haberlere göre; hazırlıklarına başlanacak olan Gossip Girl'de finalin ardından 8 senelik bir zaman atlaması yaşanacak. Yeni karakterlerin kadroya katılacağı belirtilen yeni Gossip Girl'de yine aynı lisede okuyan öğrencilerin dedikoducu kız ile mücadelesi anlatılacak. 

Yeni Gossip Girl serisinde diğer sezonlardan tanıdığımız Serena, Dan, Blair gibi karakterlerin olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

19-07/22/gossip-girl-yeni-sezon-ne-zaman.jpg

Gossip Girl ne zaman başlayacak?

HBO tarafından izleyici karşısına çıkartılması planlanan Gossip Girl'un yeni sezonunun 2020'de ekranlarda olacağı söyleniyor. Ntv'de yer alan habere göre; dizi, şimdiden on bölümlük ilk sezon onayı almış bile... Entrika ve kaosun tüm hızıyla geri döneceği Gossip Girl dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin