Gülben Ergen: "Çocuklarımdan Halim Kalmıyor."

Gülben Ergen geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Dizi sektörüne girmemesiyle ilgili kısa bir demeç veren ünlü şarkıcı verdiği yanıtla hayranlarını üzdü.

Ekranların sevilen ismi ünlü şarkıcı Gülben Ergen geçtiğimiz Bebek'te görüntülendi. Kameralardan rahatsızlık duymayan güzel sanatçı magazin muhabirleriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Gülben Ergen, oyunculuk kariyeri ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Hayranlarını Şaşkınlıkla Karşıladı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Bebek'te magazin muhabirleriyle sohbet ederken birkaç hayranı kendisiyle selfie çektirmek istedi. Güzel sanatçının hayranları Gülben Ergen ile poz verebilmek için otomobillerinden çığlıklar attı. Ergen, hayranlarının bu tavrı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

16-10/25/gulben-ergen.jpg

"Çocuklardan Vaktim Kalmıyor."

Gülben Ergen verdiği kısa demeçte oyunculuk kariyeri ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Mahsun Kırmızıgül'ün Vezir Parmağı filminde rol alan güzel şarkıcı çocuklarıyla ilgilenmekten vakti kalmadığı için dizi sektörüne girmediğini magazin muhabirleriyle paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin