Gülcemal 1. bölümüyle reytinglere damgasını vurdu! 2. bölümde Deva Gülcemal'i vuracak mı?

Fox'un başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal dizisi sonunda ekran yolculuğuna çok iyi başladı...Dizi senaryosu ve kadro kalitesiyle ekran hikayesine iddialı bir giriş yaptı. Peki Gülcemal 1. bölümde neler yaşandı? Gülcemal 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gülcemal'in 2. bölümünde neler olacak? Gülcemal dizisinin konusu ne? Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Gülcemal dizisi nerede çekiliyor? Gülcemal izle! Gülcemal 1. bölüm izle! Murat Ünalmış kimdir? Melis Sezen kimdir? Gülcemal 1. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
07 Nisan 2023 - 11:45
Kültür Sanat

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini deneyimli isim Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı “Gülcemal” ilk bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Peki 2. bölümde neler olacak?

23-03/27/gulcemal-2.JPG

Gülcemal ilk bölüm izle!

GÜLCEMAL'İN 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çocukken annelerinin başka bir adama kaçmak için terk ettiği iki kardeş olan Gülcemal ve Gülendam’ın hayatı annelerinin gidişiyle paramparça olur. Zorluklar içinde büyüyen iki kardeş kendilerine imrenilecek bir hayat kurarak yıllar sonra Bursa’ya dönerler.

23-04/04/gulcemal_1-8.jpg

Gülcemal 1. bölüm HD izle! Gülcemal ilk bölüm full izle!  

Gülcemal’in tek amacı annesinden intikam almaktır. Onun herşeyini alacak, sonunda kapısına muhtaç edecek ve annesi ona “İyi ki seni doğurmuşum oğlum” diyecektir. Annesizliği, çocukluk yarasına saklayıp o yarayı hiç kapatmayan Gülcemal güçlü ve acımasız bir adamdır. Annesinin deyimiyle bir yılan.

23-04/04/gulcemal_1-3.jpg

Gülcemal canlı izle! Gülcemal 1. bölüm full HD izle! 

Ancak daha Bursa’ya döndüğü ilk gün uzun kirpikli bir kızla karşılaşır. Korku ve öfkeyle başlayan bu tanışıklık uzun sürecek bir hikayenin ilk cümlesidir halbuki. Deva, Gülcemal’in annesi Zafer hanıma çalışan bir ipek boyama ustasıdır.

23-04/04/gulcemal_1-4.jpg

Gülcemal Youtube izle! Gülcemal 1. bölüm kesintisiz HD izle!

Üstelik Deva’yı, Zafer Pehlivan büyütmüştür. Onun manevi annesidir ve Deva evlenmek üzeredir. Ancak bu düğünün olmaması için Gülcemal ve onun en büyük düşmanı Zafer Pehlivan elinden geleni yapacaktır.

23-04/04/gulcemal_1-6.jpg

Gülcemal ilk bölüm indir izle! Gülcemal 1. bölüm tek part izle!

Herkesin kendince bir hesabı vardır bu düğünün bozmak için. Her şeyden habersiz masum Deva ise hayatının bir gün içinde paramparça oluşunu izleyecektir.

23-04/04/gulcemal_1-1.jpg

Gülcemal yeni bölümüyle her perşembe saat 20.00'de FOX'ta...

İLGİLİ İÇERİK

Gülcemal  son bölüm izle. Gülcemal  2. bölüm fragmanı izle 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin