Gülcemal dizisinin Gülcemal Şahin'i kimdir? Murat Ünalmış kimdir? Kaç Yaşında?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Gülcemal, güçlü kadro ve senaryosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Peki Gülcemal dizisinin Gülcemal Şahin'i kimdir? Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak? Gülcemal dizisinin konusu ne? Gülcemal dizisinin oyunu kadrosunda kimler var? Gülcemal nerede çekiliyor? Murat Ünalmış kimdir? Melis Sezen kimdir? Ayda Aksel kimdir? Edip Tepeli kimdir? Gülcemal tanıtımı izle!

Volkan Usta
06 Nisan 2023 - 12:30
Kültür Sanat

Fox'un, MF Yapım imzalı Gülcemal  dizisi ekran serüvenine başlıyor. Bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Gülcemal dizisinin Gülcemal Şahin'i kimdir? Murat Ünalmış kimdir? Sizler için derledik..

23-04/04/gulcemal-act-image-15ac9271-9f68-4ce7-bff1-3631ea967656.jpg

Gülcemal Şahin (Murat Ünalmış): Gülcemal! Adının anlamı gül yüzlü demekti ama Gülcemal’in ne gül yüzünü okşayan oldu ne de yüzü güldü bu hayatta. Anne şefkati sevgisi nedir bilmedi. Çocuk olmak ne, hiç bilmedi. Şimdi ondan acımasız korkunç adam diye bahsediyorlar.Çocukluğunda çektiği ızdırabı babasının boylu boyunca uzanmış cesedini unutmadı Gülcemal! Bu hayattan ve annesinden alacaklı! Hesabını kesmeden içi soğumayacak. Ama diğer yandan mazluma baba, zalime ondan da zalim. Koca yürekliydi Gülcemal. O yüreğine dünyayı sığdırmıştı da kendine dünyada sığınacak bir yer bulamamıştı.

23-04/05/323022093_160223883034664_6162771970481405171_n.jpg

İLGİLİ İÇERİK

MURAT ÜNALMIŞ KİMDIR? KAÇ YAŞINDA?

Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981'de Kayseri'de doğdu. Çocukluğu Kayseri'de geçen ve aslen de Kayserili olan Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a geldi. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynadı. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi aldı. Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası, “Üç Kadın” dizilerinde ve “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol aldı. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol aldı. Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynadı.

Gülcemal her perşembe saat 20.00'de FOX'ta... 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin