Gülizar dizisi final yapıyor!

Gişe rekorları kıran filmlere imza atan ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın dizi projesi olan Gülizar final yapma kararı aldı.

Nurşah
23 Mart 2018 - 23:35
İptal - Onay

Ünlü bir şarkıcı olma hayalleri kuran Gülizar, çevresindekilerin onu bu yoldan döndürmeye çalışmalarına karşı isteğinden vazgeçmez. Günün birinde yolu başarılı bir veteriner olan Murat ile kesişen genç sanatçının değişen hayatının anlatıldığı Gülizar dizisi final yapıyor.

Gülizar dizisi final bölümü ne zaman?

Kanal D'nin 20 Ocak Cumartesi günü büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Gülizar dizisi 10. bölüm itibariyle final yapacak. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin hayranlarını üzen final kararı sonrasında gözler son bölüm fragmanı için Kanal D'ye çevrildi. 

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ömer Berk Cankat'ın oynadığı dizinin final bölümü 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak. 

18-03/23/gulizar-dizisi.png

Gülizar final bölümünde ne olacak?

Düzenlenen basın toplantısı sonrasında ortalıktan kaybolan Gülizar ve Murat'a bir türlü ulaşılamaz. Arkadaşları tarafından merak edilen ikili romantik dakikalar geçirmektedirler. Murat, Gülizar'a aşkını ilan eder ve en sonunda evlenme teklifini yapar. Gülizar ve Murat artık sadece ikisinin olduğu yeni bir hayata başlayacaktır. Final bölümü Cumartesi günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında...

Gülizar 10. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin