Gupse Özay'ın "Lohusa" filminin okuma provası yapıldı

Oyunculuğunun yanı sıra senaristliğiyle de ön plana çıkan Gupse Özay'ın yeni filmi "Lohusa"nın okuma provası gerçekleşti.

ozan
09 Ekim 2023 - 13:59
Kültür Sanat

"Deliha", "Eltilerin Savaşı" ve "Görümce" gibi filmleriyle seyircinin beğenisini kazanan oyuncu ve senarist Gupse Özay'ın yeni filmi "Lohusa"nın 11 Ekim tarihinde çekimleri başlayacak. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin oyuncu kadrosu, okuma provasında buluştu.

23-10/09/lohusa-1.png

Doğum sonrası 40 gün anlatılacak

Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Su Şanad, Elif Nur Kerkük ve Feri Baycu Güler'in rol aldığı "Lohusa", bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen olaylar anlatılıyor. 

Yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği "Lohusa", NuLook Production imzasıyla 2024 yılında sinemada seyircinin karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin