resim yok
13 Mart 2013 - 00:00

Engin Hepileri; 'Nefes', 'Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi' ve 'Av Mevsimi' gibi filmlerin yanı sıra 'Kampüsistan', 'Emret Komutanım' dizileri ile adını duyurdu. 'Revenge' dizisinin uyarlaması 'İntikam'da 'Hakan Eren' karakterini canlandıran Hepileri, bir anda dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyucu; Cosmopolitan dergisinden Elif Öksüz'e hakkında merak edilenleri anlattı...

SOYADIM ÜZERİMDE BASKI KURAR

Soyadınız çok değişik. Bir hikayesi var mı?

Dedemin babası, soyadı kanunundan sonra 'İleri' soyadını almak istiyor. Memur, çok kişiye o soyadı verdiğini söyleyerek karışıklık olacağı konusunda uyarıyor. Bizimki üsteleyince "O zaman Hepileri olsun" gibi bir öneride bulunuyor. İşte böyle fazla iddialı ve benim de üzerimde baskı kuran bir soyadım var.

Lisede tiyatroyla ilgilenmeye başlamışsınız, doğru mu?

Orta sondayken 'dersi kırarım' düşüncesiyle tiyatro koluna yazıldım. Sahnede çalışmaya başlayınca anladım ki tiyatro aslında tüm sanatları içinde barındırıyor; o zaman da sanatla uğraşmayı çok sevdiğimi fark ettim. Herkes ÖYS'ye hazırlanırken ben de konservatuvar sınavlarına hazırlandım.

Tiyatrodan televizyona nasıl geçtiniz?

Konservatuvardayken reklam çekimlerine başladım, ilk televizyon projem 'Kampusistan'dı.

Aklınızdan çıkaramadığınız bir rol var mı?

'Kampüsistan'da canlandırdığım 'Oğuz' karakterini hâlâ herkesten duyuyorum. Hayatı dalgaya alan ama zeki ve dinamik bir karakterdi. Bir de 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' dizisindeki karakterim çok iyiydi.

 


Engin Hepileri sayfası için tıklayın ↑


ÖĞRETMEN - ÖĞRENCİ AŞKI

İki yıl önce evlenmişsiniz. Evlendikten sonra hayatınızda neler değişti?

Evlenmeden önce üç sene çıktık. Hayatım düzene girdi. Bekarken yorgun olduğunuz halde biraz sosyal hayatınızın olması gerektiğini düşünerek kendinizi dışarı atıyorsunuz. Bu beni hem fiziksel hem, de ruhsal olarak çok yıpratıyordu. Çok şükür ki Ayşegül'le karşılaştım. Müthiş bir aşkın üstüne huzurlu bir hayat yaşıyoruz. Sette işim bittiği zaman koşa koşa eve gidiyorum. Beraber yemek yapıyoruz, film izliyoruz, geziyoruz. Benim için her şey yerli yerine oturdu. Doğru zamanda doğru şeyleri yapmak, sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi şeylere daha çok zaman buluyorum. Eskiden haytalıktan hiçbir şeye vakit bulamıyordum.

Nasıl tanıştınız?

Kenter Tiyatrosu'nda çalıştığım dönemde Akademi Kenter'de bir kurs açılmıştı. Ayşegül, oradaki öğrencilerimden biriydi.

Öyle mi? Bu detayı bilmiyorduk...

Öğretmenöğrenci aşkı bizimkisi.

Evlenmekten korkan erkeklere söyleyecek bir çift lafınız var mı?

Korkmaya hiç gerek yok. Doğru insanla hayatınız çok daha güzel bir yere gidebilir. O insanı bulduğunuzu hissettiğiniz an kesinlikle evlenin. Evlilik müthiş bir şey. Ama doğru insanla! Evlilik her iki kişiye de sorumluluk ve bir duruş getiriyor. Bu da ilişkiyi besliyor ve ona bambaşka bir hava getiriyor. Biz onu çok güzel yakaladık. Birbirimizin mesleklerine ve hayatına olan saygımız çok kuvvetli. O dengeyi yakaladığımız için çok mutluyum. Hem ruhen, hem de fiziken kendimi çok sağlıklı hissediyorum.

Bir yandan dizide oynarken, diğer yandan da 'Oda ve Adam' oyununda başroldesiniz. Kendinize nasıl zaman ayırıyorsunuz?

'Oda ve Adam'; Oyun Atölyesi'nde devam ediyor. Nergis Öztürk'le beraber oynuyoruz. Ben uyumayı çok severim ama erken yatan adamlardan da değilim. Eşimle biraz geç saatlere kadar oturuyoruz ama özel zamanlar yaratmasını da biliyoruz. Benim aynı zamanda dört iş birden yapmışlığım var.

'HAKAN' ROLÜNÜ ÇOK SEVDİM

'İntikam'da size rol teklifi gelmeden önce diziyi izlemiş miydiniz?

Kast direktörümüz Mine Güler, böyle bir projeden bahsettiğinde izledim. İzler izlemez de 'Nolan Ross'u oynamak istediğimi söyledim. Fiziksel olarak da bana çok yakındı. Rol olarak ise çok renkli ve keyifliydi. 'Hakan Eren' çok sevdiğim bir adam oldu.

Sizin de dizideki gibi yakın kız arkadaşınız var mı?

Çok iyi anlaştığım arkadaşlarım var. Örneğin Kenter Tiyatrosu'ndan Yeşim Koçak onlardan biri. Sonra Defne Halman var. Onunla çalıştığım dönem çok yakındık. Şimdi Nergis'le çok yakınız. Nergis, eşimle de çok iyi arkadaş.

Bir kadınla bir erkeğin çok yakın arkadaş olamayacağı söylenir...

Yok ya! Çok da güzel arkadaş olunur. Özellikle zeki kadınlarla ben çok yakın arkadaş olabilirim

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin