resim yok
26 Mayıs 2011 - 00:00

"Birbirine tutunabildiğin, saygı gösterebildiğin kadar ayakta kalıyor evlilik... " dedi ve devamında kafaları iyice karıştırdı

 

 

Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'e yönelik söyledikleri ile kafaları karıştırdı.
 
Aşkın evlilikler için çok önemli olduğunu anlatan Halit Ergenç, evliliğin ağaç gibi olduğunu ve bu ağacın tohumunun da aşk olduğunu belirtti.
 
Kişinin aşık olduğu birisiyle evlenmesi durumunda evlilik sorunlarının önemli bir bölümünün aşıldığına dikkati çeken başarılı oyuncu, "Birbirine tutunabildiğin, saygı gösterebildiğin kadar ayakta kalıyor evlilik. Köklerin dibe doğru uzuyor, uzadıkça da dalları yukarı çıkmaya başlıyor" dedi.
 
Halit Ergenç'in eşi Bergüzar Korel'e ince mesajı ise şu sözlerde gizliydi:
 
"Çiftlerin birbirine karşı duydukları aşk ve saygı en önemlisi. Ancak aşka âşık bir insansan, aşk bitince tabii ki bir başka aşk istersin."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin