Haluk Bilginer ve Onur Saylak'ı buluşturan dizi, "Şahsiyet"in yeni adresi açıklandı!

Yönetmenliğini Onur Saylak'ın, senaristliğini Hakan Günday'ın üstlendiği "Şahsiyet" dizisinin ikinci sezonunun nerede yayınlanacağı merak konusuydu. Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı dizi, Gain'de seyirci karşısına çıkacak.

ozan
06 Ekim 2023 - 17:28
Kültür Sanat

Haluk Bilginer’e Emmy Ödülü kazandıran dizi "Şahsiyet", Onur Saylak'ın yönetmenliği ve Hakan Günday'ın senaristliğinde çekildi. Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla da çok sevilen "Şahsiyet", ilk olarak dijital platform puhu'da seyircinin karşısına çıktı.

12 bölümlük Ay Yapım imzalı dizinin ikinci sezonu da yoğun ilgi nedeniyle çekildi. "Şahsiyet"in ikinci sezonu ilk olarak Disney Plus için hazırlandı. Ancak tüm dünyada içerik alımlarını durduran Disney'den kaynaklı olarak dizinin yeni adresi belirsiz kaldı.

23-10/06/ahsiyett.jpg

Gain'de Yayınlanacak

Haluk Bilginer ve Şebnem Bozoklu’nun yer alacağı ikinci sezonda Erdal Özyağcılar, İlker Aksum ve Burhan Öçal gibi oyuncular yer alırken; "Şahsiyet", Gain tarafından satın alındı.

Lansman Projesi "Şahsiyet"

Dizi, Rams Grup tarafından satın alınan ve kaliteli içeriğe önem veren bir pazar stratejisi uygulayacak olan Gain‘in lansman projesi olacak.

"Şahsiyet”in ikinci sezonu, 10 bölüm halinde seyirci karşısına çıkacak.

23-10/06/ahsiyettt.jpg

Şahsiyet'in İlk Sezonunun Konusu Neydi?

Agah, adli katip memurluğundan emekli olan bir adamdır. Beyoğlu'nda münzevi bir yaşam süren Agah'ın hayatı, kendisine alzheimer teşhisi konulmasıyla altüst olur. Tüm anılarını zamanla unutacak olmasının acısı karşısında büyük bir yıkıma uğrayan Agah, bir süre sonra bu durumun bir fırsat olduğunu fark eder. Agah, yıllardır ertelediği bir cinayeti işleminin tam zamanı olduğunu düşünür çünkü hastalığından dolayı işleyeceği suçu unutacak ve bundan dolayı vizdan azabı çekmeyecektir. Agah'ın aldığı bu karar sadece onun değil cinayet büro amiri olan Nevra'nın da hayatını etkileyecektir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin