resim yok
06 Mayıs 2013 - 00:00

Beş yıl aradan sonra Salih Kuşu adlı diziyle oyunculuğa dönmeye hazırlanan Hande Ataizi, ücret  engeline takıldı.

Ataizi bölüm başına 40 bin lira isteyince yapmacı kendisine teşekkür edip rolü Ayçin İnci'ye verdi...

OYUNCULUĞA DÖNÜŞ HAYALİ BİTTİ

Son beş yıldır televizyon programlarında sunuculuk ve jüri üyeliği yapan, 2008'de rol aldığı Ece'den beri dizilerde rol almayan Ataizi, geçtiğimiz günlerde yeni bir diziyle ekranlara döneceğini açıklamıştı.

Ancak Show TV'de ekrana gelecek olan Salih Kuşu adlı dizide rol alacağını söyleyen güzel oyuncunun son anda dizinin kadrosunda çıkarıldığı öğrenildi.

YASEMİN YALÇIN DA ROL ALIYOR

Dizinin yapımcılğını üstlenen Süreç Film ve Gani Müjde-Tükenmez Kalem'le ücret için masaya oturan Hande Ataizi, bölüm başına 40 bin lira isteyince oyunculuk hayalleri suya düştü.

 

Yapımcılar Ataizi'nin istediği ücreti fazla bulunca kendisine teşekkür edip Ayçin İnci'yle anlaştılar.

 

Dizide nelerle karşılaşacağız?

Levent Ülgen'in başrolünde oynadığı Salih Kuşu adlı dizide zengin bir işadamının yerine geçen Bahtiyar adlı adamın öyküsü anlatılıyor.

[reklam]

Başrolümüz Bahtiyar karakteri ayı nasıl geçireceğinin hesabını yapan ve ne iş olsa yaparım diyen biridir. Fakirhanesinde bir kızı, bir oğlu, kaynanası ve karısıyla yaşar. Fakat karısı Vesile'nin kardeşi dalavereci sahtekar Sömüray, ailenin ocağına her defasında incir ağacı diker.

Bahtiyarın tıpatıp benzeri multimilyoner Salih Bey'in ortadan kaybolması ve bir sürü olayın ardından bizim fakir Bahtiyar'ın Salih Beyin yerine geçmesi ile olaylar içinden daha da çıkılmaz bir hal alır.

Salih'in eski Türkiye güzeli karısı, eski sevgilileri ve eski karısı derken Bahtiyar'ın eli eteği iyice birbirine karışır ve asıl eğlence o zaman başlar...

 

 

SALİH KUŞU'nun tüm tanıtım videolarını izlemek için tıklayın!

 

HANDE ATAİZİ'DEN İTİRAFLAR! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin