Hande Erçel ve Burak Deniz "Bambaşka Biri"nde izleyicinin karşısına çok cesur rollerle çıkacak!

Başarılı oyuncular Burak Deniz ve Hande Erçel’i başrollerinde buluşturan, ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak Peki Bambaşka Biri dizisinin konusu ne? Bambaşka Biri dizisinde kimler rol alıyor? Bambaşka Biri dizisi ne zaman yayınlanacak? Bambaşka Biri dizisi uyarlama mı? Bambaşka Biri dizisi nerede çekiliyor? Çekimler başladı mı? Hande Erçel kimdir? Burak Deniz kimdir?

Volkan Usta
08 Eylül 2023 - 16:15
Kültür Sanat

Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği FOX’un yepyeni dizisi Bambaşka Biri için geri sayım başladı.

Başarılı oyuncular Burak Deniz ve Hande Erçel’i başrollerinde buluşturan dizi ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi saat 20.00’de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

23-09/08/bambaska-biri_burak-deniz-2.JPG

HANDE ERÇEL BAMBAŞKA BİRİ’NDE GÖZÜ KARA CUMHURİYET SAVCISI’NI CANLANDIRIYOR

Hande Erçel dizide gözü kara bir Cumhuriyet Savcısı olan Leyla Gediz karakterine hayat veriyor. Leyla Gediz, üç yıl sonra görev için İstanbul’a döndüğünde kendisini esrarengiz ve zorlu bir cinayet davası karşılar. Soruşturma esnasında yolu ünlü ve başarılı haber spikeri Kenan’la kesişir ve hayatı geri dönülmez bir şekilde değişir. Leyla bir yandan ucu çok başka yerlere uzanan cinayet davasıyla uğraşırken diğer yandan en yakınındaki insanlarla sınanacaktır.

23-09/08/bambaska-biri_hande-ercel-1.jpg

BURAK DENİZ BAMBAŞKA BİRİ’NDE BAŞARILI BİR HABER SUNUCUSU OLARAK KARŞIMIZDA

Burak Deniz, dizide Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk’ü canlandırıyor. Kenan, İstanbul’da işlenen bir cinayetin soruşturmasında, Savcı Leyla’yla kendini bir maceranın içinde bulur. İlk görüşte hoşlandığı bu güzel kadın Kenan’ı çok etkilemiştir. Ne var ki gizemli olayların ekseninde sürekli bir araya gelen ikiliyi zor bir sınav beklemektedir.

23-09/08/bambaska-biri_burak-deniz-1.jpg

Yönetmen koltuğunda reyting rekortmeni dizilere imza atan Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu; senaryosunu gündem yaratan başarılı dizilerin senaristi Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Bambaşka Biri’nin kadrosunda; Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre de yer alıyor.

23-09/08/bambaska-biri_hande-ercel-2.JPG

Bambaşka Biri ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin