resim yok
08 Mayıs 2013 - 00:00

Survivor'da sürpriz!

Adadaki ünlü sayısı artacak!

Survivor'daki Ünlüler ve Gönüllüler'in birleşmesinden önce yapılacak olan partiye Türkiye'den tanınmış sürpriz konuklar katılıyor.

 

Bir hafta boyunca etkinlik var

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışmasında bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler'in adaları birleşeceği için bir hafta boyunca etkinlikler yapılacak.

 

İşte sürpriz

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının bu seneki galibi Atalay Demirci'nin şov yapacağı adada en büyük sürprizi İşler Güçler dizisinin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz yapacak.

Dört bölüm sonra final yapacak olan dizinin finalini çeken ünlü oyuncular, Survivor Adası'ndaki Ünlüler ve Gönüllüler'e sürpriz yaparak adaya gelecekler.

 

Bu hafta sonu

Kahkaha dolu anların yaşanacağı İşler Güçler'li Survivor, bu hafta sonu yayınlanacak.

[reklam]

İşler Güçler'in çekimleri sona erdi

İşler Güçler dizisinin sürprizlerle dolu son bölümünün çekimleri geçtiğimiz gün tamamlanmış ve sevilen dizi son bölümünü çekerek sete son noktayı koymuştu.

 

Böylelikle İşler Güçler ekibinin dizi sonrasında ekranlardaki ilk durağı Survivor oldu.

 

Bakalım programda izleyicileri ne gibi sürprizler bekliyor...

 

 

İŞLER GÜÇLER EKİBİ ÇAPKINLIK TURUNA ÇIKARSA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin