Hayat Bazen Tatlıdır 17. bölümde Gözde ve Burak kurtulacak mı?

Hayat Bazen Tatlıdır dün akşam yayınlanan 17. bölümünde heyecan doruktaydı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
21 Şubat 2017 - 00:00
Yeni Bölüm

Hayat Bazen Tatlıdır'ın dün akşam yayınlanan 17. bölümüne Hayat'ın Cerrah tarafından kaçırılması ve Gözde Burak ikilisinin gaz odasında kilitli kalması damga vurdu.

17-02/20/hayt.jpg

Hayat öğretmen Cerrah’ın evlilik teklifini kabul eder. Fakat geçmişteki yalanmışlıkları nedeniyle güven sorunları yaşayan Hayat Cerrah'a bir oyun hazırlar.

Hayat, arkadaşı Yeşim'in aklına uyarak bir adam tutar ve bu adam Cerrah Bey'i kızdırmaya çalışır. Cerrah'ın sakin kalmasının ardından Hayat evlilik kararından emin olur. Fakat ani bir telefon alan Cerrah eve gitmek zorunda kalır. Hayat da Cerrah'ı takip eder. Cerrah Bey'in evinden bir adamın bagaja atıldığını gören Hayat bir an evvel oradan kaçmaya çalışır. Cerrah'ın adamları ise Hayat'ın ellerini ve gözleri bağlar ve eve geri götürür. Hayat öğretmen şok içindedir. Bu sahnelerin Hayat'ın planını anlayan Cerrah'ın bir oyunu olduğuna inanıyoruz. 

Dizinin 17. bölümünde  Burak ve Gözde'nin bir odada kilitli kalır. İkili vanadan sızan gaz kaçağı nedeniyle zehirlenme tehlikesiyle baş başa kaldılar. Arkadaşları zamanında yetişebilecekler mi?

Cerrah’ın Hayat’a romantik ve planlı bir evlenme teklifi ettiğini duyan Birtanem, Şerif’ten daha güzel bir evlenme teklifi ister. Şerif'in elindeki imkanlarla romantizm yapmaya çalışırken, öğrenciler Şerif'in romantik anını mahvederler.

Hayat öğretmen ve kardeşi Gözde'nin çevresindeki olayları eğlenceli ve heyecanlı sahnelerle anlatan gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 18. bölümüyle 26 Şubat pazar akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin