Hayat Bugün'ün 4. Bölümünden duygusal ön izleme sahnesi!

Show TV'nin sevilen yeni dizisi Hayat Bugün'ün 4. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı! Peki Hayat Bugün'ün 4. Bölümünde neler yaşanacak? Hayat Bugün'ün 3. Bölümünde neler oldu? Hayat Bugün'ün oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Hayat Bugün'ün konusu ne? Hayat Bugün uyarlama mı? Hayat Bugün'ün 4. Bölümünde Barış tedaviyi kabul edecek mi?

Volkan Usta
09 Kasım 2022 - 18:34
Yeni Bölüm

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün”ün bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Suzan’ın Barış’a kanserinin yayılmadığını söylediği sahnede Barış artık kendisine karşı dürüst olması gerektiğini söyleyerek önemli kararlar alıyor. Barış’a güvenen ve ona karşı dürüst olan Suzan da bir bebek dünyaya getirmek istediğini ancak yaşadığı sağlık sorununu paylaşıyor. Sözleriyle Suzan’a umut veren ve destek olan Barış’ın, tedaviye başlayacağının belirlenmesi de izleyicide yaşanacaklara dair merak uyandırıyor.

22-11/09/hayat-bugun-1.JPG

HAYAT BUGÜN’ÜN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Barış, çocuğunun olacağını öğrendiği için kanser tedavisine başlamaya karar verir. Bu sırada Çamlıtepe’deki kalp cerrahı Turgut, ölmek üzeredir ve Hisarönü Hastanesi’ne getirilir. Kalp Damar Cerrahisi Kongresi olduğu için tüm cerrahlar Londra’dadır. Barış bir karar verir, Çamlıtepe’nin tüm ambulansları Hisarönü’ne gelecektir! Bu kararda Aras, Barış’ın yanındadır. Hastanede “acil durum günü” ilan edilir. Bu esnada ise hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi Gazeteci Ekrem Tüzün, tüm aksaklıkları kaydetmektedir. İki genç çocuk Yusuf ve Mehmet Ali’nin de hastaneye getirilmesiyle işler değişir. Hisarönü Hastanesi’nin en zorlu gününden sonra Barış’ı bir sürpriz beklemektedir!

Hayat Bugün’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin