Hayatı ve Diğerleri yayın tarihi belli oldu! 1. Bölüm fragmanı izle

Kanal D ekranlarına gelecek dizi Hayatı ve Diğerleri yayın tarihi belli oldu! Kahkaha dolu dakikaların yer aldığı 1. Bölüm fragmanı izle. Ne zaman yayınlanacak?

Berfu Gürle
11 Kasım 2017 - 10:00
İptal - Onay

1441 Productions'un geçtiğimiz günlerde yapımını üstlendiği dizi Tutsak'ın final yapması ile yeni yapımı Hayatı ve Diğerleri yayın tarihi belli oldu! Dizi Tutsak gibi yine Kanal D için hazırlandı. 1. Bölüm fragmanı izle.

Hayatı ve Diğerleri ne zaman başlıyor?

İlk tanıtımında izleyenlere neşe veren dizi Hayatı ve Diğerleri 19 Kasım Pazar günü Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

Dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizi bir aile komedisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin senaryosu senaryosunu Onur Özcan ve Murat Özsoy yapacak. Yönetmen koltuğunda ise Özer Kızıltan yer alıyor.

Hayatı ve Diğerleri Konusu

İkircikli Karakolu'nun komiseri olan Hayati (Celil Nalçakan), her fırsatı değerlendirip güzel bir eş bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu), her zaman kolay yoldan köşeyi dönmeyi uman dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) neşe dolu hikayesini gözler önüne serecek.

17-11/11/hayati-ve-digerleri-yayin-tarihi-belli-oldu.png

Hayati işine aşkla bağlı ve idealist bir komiserdir. Görevli olduğu karakolu örnek bir karakol yapmak için çabalayan Hayati her bölümde karşısına çıkan suç ve aksiliklere kendine has yöntemleriyle çözüm arar. Görev arkadaşlarının birbirinden çok farklı karakterlerde olmaları, yıllar sonra karşısına çıkacak imkansız aşkı ve karşısına çıkan aksilikler hayatını adadığı işini riske atacaktır.

Hayatı ve Diğerleri 1. Bölüm fragmanı izle

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin