Hayatımın Şansı bugün Fox'ta başlıyor! Hayatımın Şansı oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox’un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Hayatımın Şansı, güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Hayatımın Şansı dizisi oyuncuları kimlerdir? Hayatımın Şansı dizisi konusu nedir? Hayatımın Şansı 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Hayatımın Şansı dizisi hangi gün başlıyor? Şifanur Gül kimdir? Hayatımın Şansı dizisi Yonca kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
14 Aralık 2022 - 10:20
Kültür Sanat

Fox'un dikkat çeken dizisi "Hayatımın Şansı" bu akşam 1. bölümüyle ekran serüvenine başlıyor! "Hayatımın Şansı" dizisi konusu nedir? "Hayatımın Şansı" oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? "Hayatımın Şansı" dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik... İşte detaylar!

"Hayatımın Şansı" dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

22-12/13/alican.jpg

Rüzgâr Akcan (Alican Yücesoy): Korkusuz, inatçı ve başına buyruk bir yapıya sahiptir Rüzgar... Bu nedenle otoriteyle sıkıntılar yaşar. Duygularına, özellikle öfkesine yenilmeye oldukça müsaittir. Hayat onun için iyi-kötü, siyah-beyaz gibi keskin çizgilerle ayrılmıştır. İnandığı yolda kararlılıkla ilerler. Dışarıdan sert görünse de çok merhametli ve iyi yüreklidir. Hırsları ve yaptığı bazı hataları yüzünden karısı Merve onu terk etmiş ve oğlu Deniz’i de alıp gitmiştir. Rüzgar’ın tek istediği bir gün oğluna yeniden kavuşmaktır ama ne yazık ki Merve’nin yeniden evlendiği adam Mazhar buna engel olmaktadır.

22-12/13/fanur.jpg

Yonca Sıdalı (Şifanur Gül): Yonca, kızı Sare ile yaşayan bekâr bir annedir. Hırçın, dik bir yapıya sahiptir. Çocukluğundan beri zorluklarla boğuşmuş, bu da onu hayata karşı öfkeli biri haline getirmiştir.  Çok genç yaşta hamile kalmış, okuluna devam edememiş ve bütün hayatını kızı Sare’ye adamıştır. Annesinin de iki ay önce ölmesi ile kızı ile baş başa kalmıştır.   Hayatta tek önemli şey kızının mutluluğudur. Onca zorluğa rağmen anne ve kızın mutluluğu, Yonca’nın eski sevgilisi Alpay'ın, velayet davası açmasıyla alt üst olur. Kızına iyi bir hayat sunacağını mahkemede ispatlaması, daha iyi şartlarda bir iş bulması gerekmektedir. Ve Yonca’nın yolculuğu başlar… Mafyayla, suçla ve polislerle örülü bir hayata adım atacaktır.

22-12/13/musa.jpg

Turgay Moral (Musa Uzunlar): Mazhar’ın sağ kolu. İyi bir oyuncudur. Kendini nasıl göstermek isterse öyle göstermeyi becerir. Çocuk denilebilecek yaşlardan itibaren kanunsuz işlere bulaşan Turgay, yıllar içinde bu âlemde yükselirken, Mazhar'ın sağ kolu olmayı başarır. Bu uğurda kızlarına sevgisini ve ilgisini göstermekten bile feragat etmiştir. Birkaç ay önce kendisiyle ilgili büyük bir gerçek öğrenir. Bu gerçek onun için bir dönüm noktası olur ve kendini bir vicdan hesaplaşması içinde bulur. Yaşadığı hesaplaşmanın sonunda vereceği karar bir süre sonra hem kendisini hem de kızlarını büyük bir çıkmaza sokacaktır.

22-12/13/erkan.jpg

Mazhar Çıracı (Erkan Avcı): Merve’nin yeni eşi… Deniz’in üvey babası. Uluslararası lojistik şirketlerinin sahibidir… Saygın bir iş adamı gibi görünür ama aslında bu şirketler kanunsuz işlerini gizlemek ve para aklamak için bir paravandır. Mazhar, mafya âleminin basamaklarını en alttan başlayarak tırmanıp en tepeye çıkmış ve kendine saygın bir iş adamı imajı çizmeyi başarmış biridir. Karısı Merve ve oğlu gibi gördüğü Deniz onun kırmızı çizgisidir.

22-12/13/lker.jpg

Alpay Tetik (İlker Kızmaz): Başarılı bir savcıdır. Zeki, çalışkan hatta biraz işkolik ve hırslı biridir. Duygularından çok mantığı ile hareket eder. Üniversitede okurken tanışıp âşık olduğu Yonca’yı da hamile olmasına rağmen hırsı ve mantığına yenilerek terk etmiş kendi yoluna gitmeyi seçmiştir. Zaman içerisinde yükselirken, yıllarca hayalini kurduğu zenginliğe karısı Canan sayesinde ulaşır. Rüya gibi bir hayatın içindeyken karısının bebeği kaybetmesi ve bir daha çocuğunun olmayacağını öğrenmesiyle adeta kâbusa döner. Üstelik Canan, onun Sare adında bir kızı olduğunu da öğrenir. Alpay, evliliğinin biteceğini düşünürken Canan’ın, Sare’nin velayetini almak istemesiyle elindeki şansı değerlendirmek için hemen harekete geçer.

22-12/13/acelya.jpg

Canan Tetik (Açelya Devrim Yılhan): Dışarıdan mağrur görünse de sevgi ve şefkate açtır. Kocası Alpay’a aşkı büyük ama hırçın bir aşktır. Sevgisini göstermeyi bilemiyordur. Bir çocuğu olmasını bu kadar istemesinin temel sebebi annesi olan bitmek bilmeyen çatışmadır. Çünkü ona kendi göremediği sevgiyi verecek, sevmeyi onunla öğrenecektir. Fakat ne yazık ki hayalini kurduğu bebeği daha doğmadan ölür.

22-12/20/kemal.jpg

Erman Arsoy (Kemal Uçar): Mazhar'ın adamlarından. Pratik zekalı. Kendine haddinden fazla güvenir. Korkusuz, bir çeşit deli kuvveti olan, kan dökmekten de yumruk yumruğa dövüşmekten de çekinmeyen biridir. Hatta bundan zevk alan psikopat bir tarafı vardır. Acımasızdır. Empati duygusu gelişmemiştir. Babası nedeniyle çocukluğundan beri mafya dünyasının içinde büyümüş. Bu âlemde yükselmek en büyük amacıdır. Bunun için yapmayacağı şey yok.

22-12/20/sermet.jpg

Behçet Arsoy (Sermet Yeşil): Mazhar’ın eski ve sadık adamlarından biri. Oğlu Erman’ı tek başına büyütmüş. Elini kana bulamaktan çekinmeyen, ömrünün birçoğunu mafya basamaklarında geçirmiş, soğukkanlı, sessiz, şüpheci biridir. Bu âlemdeki tecrübesi ona temkinli olmayı ve kendini sağlama almayı öğretmiştir. Bu nedenle güdüleriyle hareket eden oğluyla çatışır. Üstelik oğlunun Doğa'ya olan takıntısını da yanlış bulmakta ve bu yüzden hatalar yapacağını düşünmektedir.

22-12/13/tigce.jpg

Doğa Moral (Tuğçe Yolcu): Kendine ait bir kafe işleten Doğa, çalışkan, olgun, akıllı ve sabırlı biridir. Sorumluklarını bilir. Kendisine yapılan yanlışları unutmayacak kadar da kindardır. Tek istediği sade bir hayat kurmak ve evlenip çoluk çocuğa karışmaktır. Fakat bir zamanlar babasıyla çalışan eski sevgilisi Erman, bir türlü ondan vazgeçemez. Onunla ilgilenen her adamı tehdit etmekle kalmaz, Doğa'dan ayrılmalarını sağlar. Ama ne olursa olsun, Doğa onların karanlık dünyasından uzak kalmaya kararlıdır.

22-12/13/asli.jpg

Burcu Moral (Aslıhan Kapanşahin): Doğa’nın kız kardeşi. Bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktadır. Kendine güvenli, dışa dönük, eğlenceli ve hayattan keyif alan biridir. Gözü yükseklerdedir. Hayatta herkesten önce ben der. Bir tek ablası Doğa'ya karşı çok bencil değildir. Hayatı normal akışında ilerlerken erkek arkadaşı Okay yüzünden yaptığı bir hatayla hayatı alt üst olur. Üstelik bu durum ablası Doğa’yı da etkileyince ikisinin de hayatı bambaşka bir yola doğru evirilmeye başlayacaktır.

22-12/13/hale.jpg

Müyesser Teksoy (Hale Soygazi): Canan’ın annesi. Alpay’ın kayınvalidesi. Soğuk, mesafeli, otoriter, zeki bir kadındır. Varlıklı bir ailenin soyundan gelmektedir. Eski bir savcı ve müsteşardır. İnandığı değerler ve aile ismi onun için çok önemlidir. İnsanlara karşı ailesinin çizdiği imajla çok ilgilidir. Kendi kızı Canan dâhil hayatındaki herkesi bir sınava tabi tutuyor gibidir.

22-12/13/hira.jpg

Sare Sıdalı (Hira Su Yıldız): Yonca’nın biricik kızı. Oldukça zeki, herkese sevgiyle yaklaşan, küçük şeylerle mutlu olan pozitif ve sevimli bir çocuktur. Yaşına göre hem zeki hem de olgundur. İnsanlara dair sezgileri güçlüdür. Annesi gibi iyi bir gözlemcidir. Annesi ile olmaktan mutludur.

"Hayatımın Şansı" 14 Aralık itibarıyla her çarşamba FOX'ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin