Hayatımın Şansı dizisi 1. Bölüm yayında! Hayatımın Şansı dizisi uyarlama mı? Oyuncuları kim?

Fox’un yeni dizisi Hayatımın Şansı 1. bölümüyle ekrana geldi. Peki Hayatımın Şansı dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı? Hayatımın Şansı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayatımın Şansı dizisinin 2. bölümünde neler olacak? Hayatımın Şansı dizisi oyuncuları kimlerdir? Hayatımın Şansı dizisi konusu nedir? Şifanur Gül kimdir? Hayatımın Şansı dizisi Yonca kimdir? Hayatımın Şansı reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
15 Aralık 2022 - 10:17
Kültür Sanat

Yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı, FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “Hayatımın Şansı”, 1. bölümüyle ekrana geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar!

22-12/12/hayatimin-sansi_1-7.jpg

Başrollerinde Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi’nin rol aldığı dizi ilk bölümüyle seyircisinde heyecan yarattı.

HAYATIMIN ŞANSI DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yonca, hayatta kızı Sare’den başka kimsesi olmayan, kızına içinde bulunduğu maddi zorluklara rağmen küçük, mutlu bir dünya kurmayı başarmış; genç, bekar bir annedir.  Ancak bu dünya alt üst olmak üzeredir.

22-12/12/hayatimin-sansi_1-1.jpg

Çünkü Sare’nin babası Alpay, onu almak için mahkemeye başvurmuştur. Alpay’ın gücü ve imkanları karşısında Yonca’nın tek şansı kızına bakabileceğini ispatlamaktır. Ancak bu süreçte evsiz, işsiz ve parasız kalır Yonca. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kendini hayal bile edemeyeceği durumların içinde bulur. Yolculuğu sırasında tanıştığı Rüzgar ona destek olsa da Yonca kızı Sare ile sınanıyordur…

22-12/12/hayatimin-sansi_1-2.jpg

Hayatını değiştirecek olan şey ise, Turgay’dan gelen teklif olur.  Bu öyle bir tekliftir ki Yonca kızını kaybetme korkusuyla vicdanı arasında sıkışıp kalır. Yonca bu teklifi kabul edecek midir?

HAYATIMIN ŞANSI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Hayatımın Şansı”,  her Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin