Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli Maral'ı anlattı

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştığı dizinin ilk bölümü dün akşam TV8 ekranında izleyici ile buluştu.

resim yok
06 Mart 2015 - 15:30
Yeni Bölüm

Başrollerini  Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı "Maral: En Güzel Hikayem"in ilk bölümü dün akşam  TV8 ekranında izleyici ile buluştu.

 

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'yi buluşturan dizinin ekibi ilk bölüm heyecanını birlikte kutladı.

 

Dizinin Maral'ı  Hazal Kaya ile çikolata ustası Sarp'ı canlandıran Aras Bulut İynemli yaşadıkları mutluluğu "Aramızda Kalmasın" mikrofonlarına anlattılar.

 

 

"Gurur duyacağımız bir iş oldu"

 

Dizinin montajlı halini ilk kez izlediklerini söyleyen Hazal Kaya, "İçinde bulunmaktan gurur duyacağımız bir iş oldu. Çok mutluyuz" derken partneri Aras Bulut İynemli de, "Diziyi izledikten sonra heyecan yerini sevince ve gurura bıraktı. Biz ekip işi yapıyoruz. İkimizin de gurur duyacağı karakterleri canlandırdık. Çok çalıştık. Gururlu ve mutluyuz" diye konuştu.

 

 

Hazal Kaya'dan bir ilk!

 

Uzun süre sonra "Maral: En Güzel Hikayem"le yeniden sevenlerinin karşısına çıkan Hazal Kaya, "Bir  dizi yapmam bekleniyordu. Benden beklenen hep çok ağlamamdır ya. İlk defa ağlamadığım, sadece bir sahnesinde ağladığım bir birinci bölüm oldu. O yüzden çok mutluyum.  Zaten bizi tavlayan şey senaryo idi. Ama bizim senaryoda okuduğumuz umuda ihtiyacımız vardı. Bazı  dizi ve filmler vardır. İzledikten bir süre sonra tekrar o tebessüm yüzünüzde kalır ve bu iyi bir şeydir. Tekrar izlemek istersiniz.  Maral: En Güzel Hikayem de öyle. O yüzden en güzel hikayelerimizden biri olmuş" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin