HBO dizisi Looking'in geleceği belli oldu!

Looking'in geleceğine karar verildi!

resim yok
27 Şubat 2014 - 13:27
İptal - Onay

Kaliteli dizilerin adresi olarak bildiğimiz Amerikan kablolu televizyon kanalı HBO, bünyesindeki bir dizinin geleceği hakkında kararını verdi.

Kanal, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı Looking'i devam ettirme kararı verdi.

Kısacası Looking resmi olarak 2. sezon onayını aldı!


Detaylar şöyle:

San Francisco'da hayatını sürdüren üç eşcinsel arkadaşın yaşantısı üzerine kurulu bir hikayeyi anlatan Looking'in yeni sezonu öncesi alınan ilk bilgiler ise şöyle:

 

DEĞİŞİKLİKLER

* Üç arkadaşın aşklarını, iş yaşamlarını, hayal kırıklıklarını izlediğimiz dizinin devam etmekte olan ilk sezonunda konuk oyuncu statüsünde izlediğimiz üç ismi gelecek sezon düzenli oyuncu kadrosuna girmiş şekilde izleyeceğiz.

Bu isimler:

- Russell Tovey (Kevin),

- Lauren Weedman (Doris)

- Raúl Castillo (Richie).

Bu isimleri artık dizinin ana oyuncu kadrosunu oluşturan Jonathan Groff (Patrick), Frankie J Alvarez (Agustín) ve Murray Bartlett (Dom) gibi daha fazla sürelerde izleyebileceğiz.

 

SEZON FİNALİ YAKLAŞIYOR

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu devam eden Looking'in şu ana kadar altı bölümü ekranlara gelmiş durumda. 02 Mart'ta ekranlara gelecek 'Looking for a Plus-One' bölümünün ardından gelen 'Looking Glass' ise 09 Mart Pazar akşamı HBO ekranlarına gelecek ve sezonun final bölümü olacak.[reklam]

Ekran macerasına izlenme oranları açısından çok parlak bir giriş yapamayan Looking'in ilerleyen bölümlerle birlikte izleyici sayısını arttırdığını görüyoruz.

 

İZLENME ORANLARI

İlk sezonun ortalama seyrici sayıları bölüm bölüm şu şekilde gerçekleşmş durumda:

1. bölüm: 0,33 milyon izleyici
2. bölüm: 0,28 milyon izleyici
3. bölüm: 0,11 milyon izleyici
4. bölüm: 0,44 milyon izleyici
5. bölüm: 0,50 milyon izleyici
6. bölüm: 0,51 milyon izleyici

 

YENİ SEZON ÇEKİMLERİ...

Michael Lannan'ın yaratıcısı olduğu dizinin ikinci sezonun çekimlerine bu sene sonlarına doğru San Francisco'da başlanacak.
 

 

BEİNG HUMAN (US) SONA ERİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin