HBO dizisi Los Espookys'in 2. sezonu olacak mı?

HBO'nun komedi dizisi Los Espookys'in geleceği belli oldu. Yayıncı kanal dizi ile devam dedi! Yeni sezon detayları...

Fred Armisen ve Lorne Michaels'in Broadway Video'sunun arkasında olduğu HBO komedisi "Los Espookys"in geleceği belli oldu.

LOS ESPOOKYS DEVAM EDECEK!

Yapılan açıklamaya göre dizi resmi 2. sezon onayını aldı.

HBO Programlama Başkanı Casey Bloys konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu gerçekten neşeli, özgün ve eğlendirici bir dizi" ifadesini kullandı.

19-08/01/los-espookys.jpeg

"LOS ESPOOKYS" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Yaratıcılığını ve yazarlığını Armisen, Ana Fabrega ve Julio Torres üçlüsünün üstlendikleri dizinin hikayesi; bugünkü Latin Amerika ülkesinin garip ve rüya gibi bir versiyonunu yanısıtırken, korku sevgilerini garip bir çalışmaya dönüştüren bir grup arkadaşa odaklanıyor.

Fabrega ve Torres ile birlikte Cassandra Ciangherotti, Bernardo Velasco ve Armisen dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan isimler.

19-08/01/los-espookys-dizisi.jpg

Broadway Video, Antigravico, Más Mejor ve Oscar ödüllü Şili merkezli yapım şirketi Fabula ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Armisen, Michaels, Andrew Singer, Alice Mathias, Fabrega, Torres ve Nate Young'dan oluşuyor.

14 Haziran-19 Temmuz 2019 tarihleri arasında yayınlanan altı bölümlük ilk sezonun tamamını Fernando Frias yönetmişti.

"Los Espookys" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin