HBO Max korsan komedisi Our Flag Means Death'i tanıyalım!

HBO Max'ın korsan komedisi "Our Flag Means Death"in hazırlıkları sürüyor. Peki, Our Flag Means Death nasıl bir dizi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

HBO Max'in geçtiğimiz aylarda resmi dizi onayını verdiği korsan komedisi "Our Flag Means Death"in hazırlıkları sürüyor. Peki, Our Flag Means Death nasıl bir dizi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

OUR FLAG MEANS DEATH NASIL BİR DİZİ?

Oscar ödüllü Taika Waititi (Jojo Rabbit), yazar David Jenkins (People of Earth) ve Garrett Basch (The Night Of, What We Do in the Shadows) gibi isimlerin arkasında olduğu yapımın konusu kısaca şöyle:

Jenkins'in yaratıcı ve yürütücü yapımcı konumunda olduğu dizinin hikayesi genel hatlarıyla; 18. yüzyılın başlarında bir korsan olmak amacıyla ayrıcalıklı hayatını geride bırakan şımarık bir aristokrat Stede Bonnet'in gerçek maceralarına dayanıyor.

Bonnet, orta derecede zengin bir arazi sahibiydi ve ilerleyen zamanda bir korsan olarak suç hayatına adım attı. Yelkenli bir gemi satın alıp ona Revenge adını veren Bonnet, ücretli mürettebatıyla birlikte şu anda Amerika Birleşik Devletleri olan Doğu Kıyısı boyunca seyahat etti, diğer gemileri zapt etti ve diğer Barbadoslu gemileri yaktı.

21-05/03/taika-waititi-blackbeard.jpg

OUR FLAG MEANS DEATH BAŞROLLERİ

Rhys Darby (Jumanji serisi) dizinin başrolü olarak Stede Bonnet'a hayat verecek.

Waititi ise tarihin en çok korkulan ve saygı duyulan korsanı Blackbeard'ü (Karasakal) canlandıracak.

21-05/03/rhys-darby-hbo-max.jpg

Waititi ayrıca pilot bölümün yönetmen koltuğunda otururken; Waititi ile birlikte Jenkins, Basch ve Dan Halsted projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Our Flag Means Death'in oyuncu kadrosunun kalanı ve başlangıç tarihi önümüzdeki aylarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin