Hekimoğlu dizisinin 4. bölüm konuk oyuncusu Filiz Ahmet oldu!

Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu'nun yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı.

Merve Mutlu
20 Ocak 2020 - 09:44
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen isimlerini bir araya getiren ve Kanal D ekranlarında Salı akşamlarının favorisi haline gelen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde sürpriz bir oyuncu konuk oluyor. 

20-01/20/hekimoglu.jpg

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in yer aldığı, oyuncu kadrosunda da: Kaan Yıldırım, Ebru Özkan, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı dizi Hekimoğlu heyecanlı bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. House M.D. adlı diziden uyarlanan yapımın yeni bölümü yarın akşam yayınlanacak. 

Filiz Ahmet Hekimoğlu dizisinde!

20-01/20/filiz-ahmet-hekimoglu.png

Kırık Kanatlar, Balkan Düğünü gibi dizilerde rol alan, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Nigar Kalfa karakteri ile yükselişe geçen ve en son Vurgun dizisinde karşımıza çıkan oyuncu Filiz Ahmet, Hekimoğlu dizisinin 4. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alıyor. 

Hekimoğlu 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin