Hemlock Grove 3. ve final sezonu onayını aldı!

Hemlock Grove'un geleceği için Netflix'ten karar çıktı!

resim yok
03 Eylül 2014 - 16:13
İptal - Onay

Hayranları bu habere hem sevinecek hem üzülecek!

 

Hemlock Grove'un geleceği için Netflix'ten karar çıktı!

Yazar Brian McGreevy'nin aynı adlı romanından uyarlanan ve küçük bir Pennsylvania kasabasında eski Godfrey çelik fabrikasının civarlarında bir genç kızın parçalanmış şekilde öldürülmesi ve bundan bir kurt adamın sorumlu olabileceği korkusunun yayılması ekseninde gelişen olaylara dayanan korku dizisi Hemlock Grove 3. sezon onayını aldı.

 

FİNAL SEZONU OLACAK!

Ancak, bu yeni sezon onayı hem yeni bir sezonun başlangıcı anlamına gelirken hem de dizinin ekran macerasının sona erişi anlamına geliyor.

Son dönemde House of Cards ve Orange Is the New Black gibi kaliteli dizilerle adından sıkça söz ettiren online film ve dizi izleme ağı Netflix, Hemlock Grove'un 3. sezonunun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağını açıkladı.

 

İLK DETAYLAR

Final sezonunun ilk detayları şöyle:

* Dizinin üçüncü sezonu için 10 bölümlük sipariş verildiği duyuruldu. İlk sezon 13, ikinci sezon ise yine 10 bölümden oluşuyor.[reklam]

* Final sezonu bölümleri 2015 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

 

ROTH KONUŞTU

Dizinin uygulayıcı yapımcılarından Eli Roth yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''İki sezondur bizlere yoğun şekilde desteklerini gösteren Hemlock Grove hayranlarına müteşekkiriz. Karanlık ve beklenmedik yerlere bizleri götürecek final sezonu için şimdiden sabırsızlanıyoruz.''

Yazar Brian McGreevy, Lee Shipman (Harker, Zorro Reborn) ile birlikte eserin televizyon uyarlamasının senaryosunu hazırlamaya devam ederken aynı zamanda Eli Roth (Cabin Fever, Hostel, Hostel: Part II, The Last Exorcism) ile birlikte projenin uygulayıcı yapımcılığını yürütecek.

Gaumont International Television yapımcılığında hazırlanan Hemlock Grove'un oyuncu kadrosunda Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova), Freya Tingley (X) ve Dougray Scott (Mission Impossible II) gibi isimler bulunuyor.

 

 

PRETTY LITTLE LIARS'TA YENİ BİR İSİM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin