Hep Yek 4 Netflix Platformuna Gelecek mi? Ne Zaman Gelir?

Hep Yek 4 Netflix platformuna gelecek mi? Bu konuda herhangi bir bilgi ortaya çıktı mı? Serinin 4.filmi ne zaman vizyona girmişti? Detaylar haberimizde.

Yerli komedi film serileri içerisinde Hep Yek serisi kesinlikle liste başlarında yer alıyor. Şimdiye kadar 4 filmini gördüğümüz seri, özellikle ilk 3 filminde epey bir ses getirmişti. Son filmde devam başrol oyuncularından birinin olmaması çok eleştirildi ama yine de 4.yapımda hatırı sayılır oranda izleyici toplamayı başardı. Filmin vizyon tarihi ise geçeli çok oldu ve şimdi son film için merak edilen hangi platformda ne zaman yayınlanacağı. Hep Yek 4 Netflix platformunda yayınlanacak mı sorusu ise en çok sorulan soru.

Açıkçası film vizyondan indiğinden beridir hangi platformda ne zaman yayınlanacağını biz de merakla bekliyoruz. Peki bu konuda bir detay belli oldu mu bakalım.

Hep Yek 4 Netflix Platformunda Olacak mı?

Bu konuda hala bir bilgi yer almıyor. Tam adıyla Hep Yek 4 Bela Okuma Altan filmi, 15 Ekim 2021 tarihinde vizyona girmişti. Uzunca bir sürede vizyonda kaldı. Ama aradan çok uzun bir süre geçti.

Hala son filmin ne zaman ve hangi platformda yayınlanacağı konusunda resmi bir bilgi bulunmuyor. Açıkçası Netflix üzerinden yayınlanması ihtimali daha yüksek gibi çünkü serinin diğer filmlerinin de Netflix platformunda yer aldığını görüyoruz. Yine de başka bir platformda da yayınlanabilir. Dediğimiz gibi hala bu konuda detay yok.

22-04/14/hep-yek-4-netflix-3.jpg

Eğer sinemada filmi izlemeyi kaçırdıysanız Hep Yek 4 filmini izlemek için biraz daha bekleyeceksiniz. Ne zaman resmi açıklama gelir ve hangi platformda yayınlanır şimdilik bilmiyoruz.

Hep Yek 4 Netflix platformuna gelir mi gelmez mi bilmiyoruz ama biz merak edenler için filmin oyuncularını bir kez daha hatırlayalım. Zira başta da söylediğimiz gibi yapımda ana başrollerden biri yer almıyordu ve serinin hayranları bu konuda filmi epey bir eleştirmişti. 3 filmde de performansı çok sevilen Gökhan Yıkılkan bu filmde yer almamıştı.

Hep Yek 4 Oyuncuları Kimler?

Yönetmenliğini Özgür Bakar’ın yaptığı filmde yer alan oyuncuların listesi hemen aşağıda.

  • İnan Ulaş Torun
  • Orhan Aydın
  • Şafak Sezer
  • Önder Açıkbaş
  • Duygu Bakar
  • Barbaros Dikmen
  • Serdal Genç
  • Yıldırım Memişoğlu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin