Hightown dizisinin 3. sezonu olacak mı? Starz duyurdu!

Starz kanalının eleştirmenlerce beğenilen suç dizisi Hightown'ın geleceği belli oldu ve 3. sezonun olup olmayacağı sorusu cevabını buldu. Detaylar...

Starz kanalının eleştirmenlerce beğenilen suç dizisi "Hightown"ın geleceği belli oldu!

HIGHTOWN 3. SEZON YOLDA!

Yayıncı kanal Starz; 26 Aralık 2021 tarihinde ikinci sezonunu tamamlayan dizisine resmi 3. sezon onayını verdi.

İlk sezonu 8, ikinci sezonu 10 bölümden oluşan yapımın yeni sezonunun bölüm sayısı ve ne zaman ekranlarda olacağı henüz belli değil. İlk sezon 17 Mayıs 2020, ikinci sezon 17 Ekim 2021'de izleyiciyle buluşmaya başlamıştı.

22-03/02/hightown-afis.jpeg

Starz Orijinal Programlama Başkanı Kathryn Busby yeni sezon onayı hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Hightown inanılmaz bir dizi ve üçüncü sezon için yenilendiği için daha mutlu olamazdık. İkonik karakterlerimizin bu pastoral ortamın altında yatan tehlikeli yeraltı dünyasında geçmiş hatalarıyla ve yeni düşmanlarla savaştığını görmek için Cape Cod'a dönmekten heyecan duyuyoruz."

HIGHTOWN NASIL BİR DİZİ?

Monica Raymund'ın başrolde yer aldığı Hightown'ın hikayesi; silahını ve rozetini Provincetown'a gelen turist kızları baştan çıkarmak için kullanan bir parti kızı olup ayrıca Ulusal Deniz Balıkçılığı Servisi'nde görev yapan Jackie Quinones'in, Cape Cod Koyu'nda bir ceset bulmasıyla yaşamının değişmesine ve kendisini Cape'nin tehlikelerle dolu eroin salgınının merkezinde bulmasına odaklanıyor.

İkinci sezonda; Jackie geçmişinin sırlar, ihanet, utanç ve başarısızlık okyanusunun üzerinde kalmaya çalışırken ayıklığın ipinde yürümek zorunda kalmıştı.

22-03/02/hightown-dizisi-3-sezon.jpeg

İkinci sezon ilk televizyon yönetmenliğini de gerçekleştiren Rebecca Cutter'ın (Gotham) yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olduğu Cape Cod Koyu merkezli dizinin oyuncu kadrosunda Monica Raymund (Jackie Quinones) dışında Riley Voelkel (Renee Segna), Shane Harper (Junior), Atkins Estimond (Osito), Amaury Nolasco (Frankie Cuevas Sr.), Dohn Norwood (Alan Saintille), James Badge Dale (Ray Abruzzo) gibi isimler yer alıyor.

22-03/02/hightown-2-sezon-foto.jpeg

Jerry Bruckheimer Television & Lionsgate Television ortak yapımcılığında hazırlanan Hightown'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Cutter, Gary Lennon, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed ve Ellen H. Schwartz'dan oluşuyor.

"Hightown" (Starz) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin