Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'lı "Şahane Hayatım"ın cast çalışmaları sürüyor!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hilal Altınbilek yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Peki Hilal Altınbilek'in yeni projesi ne? Hilal Altınbilek'in partneri kim olacak? Hilal Altınbilek hangi yapımla anlaştı? Hilal Altınbilek'in yeni dizisinin adı ne? Hilal Altınbilek Şahane Hayatım dizisinde hangi role hayat verecek? Şahane Hayatım dizisinin çekimleri ne zaman başlayacak? Şahane Hayatım nerede yayınlanacak? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Onur Tuna kimdir? Hilal Altınbilek kimdir?

Volkan Usta
18 Eylül 2023 - 11:00
Kültür Sanat

Güzel ve yetenekli oyuncu Hilal Altınbilek bir süre ekranlara uzak kalmasının ardından yeni bir proje için önemli bir yapım şirketiyle anlaştı. İşte detaylar!

Ay Yapım ile el sıkışan Hilal Altınbilek'in adı yeni sezon için birkaç projede geçiyordu. Altınbilek'in yapımın yeni projelerinden Şahane Hayatım dizisinde başrol oynayacağı öğrenildi. Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın yapacağı dizide Altınbilek'in partnerliği Onur Tuna yapacak. Dizinin senaryosunu çok beğenen Hilal Altınbilek projede "Şebnem" karakterine hayat verecek. FOX‘ta ekrana gelecek olan Şahane Hayatım’ın, cast çalışmaları devam ediyor.

23-09/04/serkan-keskin-scvv_cover.jpg

Onur Tuna'nın cinayet büro başkomiseri "Mesut" rolüne hayat vereceği diziye Serkan Keskin'da dahil oldu. Keskin “Şahane Hayatım”da Şebnem’in geçmişinden gelen “Niyazi” rolüne hayat verecek.

23-08/25/onurtuna_284958405_136264308873280_188453464925485498_n-819x1024.jpg

Aynı zamanda Onur Tuna çok özel bir role hayat vermeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu “Son Yemek” adlı filmde ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk‘e hayat verecek. Yönetmen koltuğunda Levent Onan‘ın oturacağı film eylül ayında İstanbul’a sete çıkacak. Aralık ayında sinemalarda gösterime girecek olan “Son Yemek” filminin senaryosu Ayla Hacıoğulları yazıyor. Cine Genna Yapım imzalı filmin cast çalışmaları devam ediyor.

23-09/11/yigit-ozsener-kimdir-nereli-kac-yasinda-z9qa.jpg

Ayrıca diziye bir süredir teklifleri inceleyen Yiğit Özşener'de dahil oldu. “Şahane Hayatım”da Özşener Onur rolüne hayat verecek.

23-09/18/yeni-proje.jpg

Dizinin oyuncu çalışmaları devam ediyor. Yapıma son olarak Şebnem’in en büyük belalısı olan kayınvalidesi “Aysel” rolüyle Sumru Yavrucuk dahil oldu. Ayrıca yine iddialı bir karakter olan "Melisa" rolüne hayat vermesi için güzel oyuncu Nesrin Cavadzade ile anlaşma sağlandı. Dizinin bir başka karakteri “İzbandut”u ise başarılı oyuncu Erman Cihan oynayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin