House of Cards'a 3. sezon onayı geldi!

House of Cards için beklenen haber...

resim yok
05 Şubat 2014 - 16:02
İptal - Onay

Son dönemin en dikkat çekici yapımlarından biri olan House of Card takipçilerine güzel haber!

Dizi, henüz ikinci sezonu başlamadan üçüncü sezon onayını da kaptı!

İşte detaylar:

 

YOLA DEVAM!

Kevin Spacey ve Robin Wright gibi isimlerle ve güçlü senaryosuyla dikkatleri üzerine toplayan House of Cards ekran macerasını emin adımlarla sürdürüyor.

3. sezon onayını da alan dizinin bu sezonuna dair net bilgiler için henüz biraz erken.

 

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix sözcüsünün The Hollywood Reporter'a verdiği bilgiye göre yeni sezon çekimlerine kısa süre içinde başlanacağı belirtiliyor.

 

SÜRPRİZ OLMADI

Diziye verilen yeni sezon onayının pek sürpriz olmadığını belirtelim. Zira bu yeni sezon onayının ilk sinyalleri geçtiğimiz haftalarda verilmişti.

Netflix'ten Ted Sarandos, Los Angeles'ta düzenlenen Film Independent Forum'da House of Cards ve geleceği hakkında konuşurken şu ifadeleri kullanmıştı:

''Niyetimiz hiç kuşku yok ki House of Cards'ı devam ettirmek yönünde. 26 bölüm süren bir taahhütümüz var.[reklam]

Ancak bizim asıl niyetimiz hiçbir zaman House of Cards'ı iki sezonluk dizi olarak düşünmek olmadı. Görüşmeler şu anda devam ediyor. Bu yüzden bizi takip etmeye devam edin...''

 

2. SEZON ÇOK YAKINDA!

Dizinin ikinci sezonunun 14 Şubat'ta izleyicilerle buluşacağı daha önceden duyurulmuştu.

13 bölümden oluşacak yeni sezonda Spacey, Wright, Mara, Gill ve McRaney'ın dışında; Mahershala Ali (Remy), Sebastian Arcelus (Lucas), Kristen Connolly (Christina), Nathan Darrow (Edward), Sakina Jaffrey (Linda Vasquez), Michael Kelly (Doug Stamper), Constance Zimmer (Janine) ve Rachel Brosnahan (Rachel) gibi isimler de hikayenin içinde yer almaya devam edecek.

İkinci sezonun yeni oyuncuları arasında ise; Sam Page (Mad Men), Molly Parker (Deadwood) ve Joanna Going (Close to Home) yer alıyor.

 

BANSHEE'YE 3. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin