How to Get Away with Murder'a 6. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

Her bir bölümünde gizem ve gerilimin tavan yaptığı ABC'nin How to Get Away with Murder dizisine yeni sezon onayı çıktı. How to Get Away with Murder 6. sezon detayları...

ABC'nin Viola Davis'li hukuk gerilimi "How to Get Away with Murder" yola devam ediyor!

HOW TO GET AWAY WITH MURDER 6. SEZON DETAYLARI

İzleyicisine sır ve entrikalarla örülü büyük bilmeceler sunan Shondaland yapımı dizi yayıncı kanaldan resmi 6. sezon onayını aldı. Beşinci sezonunu birkaç ay önce tamamlayan dizi böylelikle yeni sezon bölümleri ile ABC'nin 2019-20 yayın takvimi içinde boy gösterecek.

Yeni sezon, önceki sezonlarda olduğu gibi 15 bölümden oluşacak.

19-05/17/how-to-get-away-with-murder-foto.jpg

"HOW TO GET AWAY WITH MURDER" REYTİNGLERİ

Peter Nowalk'ın (Scandal, Grey's Anatomy) yaratıcısı olduğu How to Get Away with Murder ekran serüvenine başladığı 2014 senesinden bu yana ABC'nin TGIT (Thank God It's Thursday) olarak bilinen yayın kuşağının değişmez elemanlarından birisi konumunda yer alıyor. Dizi, yayınlandığı zaman diliminde 18-34 yaş yetişkin kitle ile 18-34 yaş arasındaki kadın izleyici kategorilerinde zirvede bulunuyor.

Başarılı savunma avukatı ve ceza hukuku profesörü Annalise Keating (Davis) ve kendisinin davalarında özel olarak çalışabilmeleri için titizlikle seçtiği beş öğrencisinin karmaşık bir cinayet davasına dahil olmasıyla gelişen olayları izlediğimiz How To Get Away With Murder'ın oyuncu kadrosunda Davis'e Billy Brown, Alfred Enoch, Jack Falahee, Katie Findlay, Matt McGorry, Aja Naomi King, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Conrad Ricamora, Rome Flynn, Amirah Vann ve Timothy Hutton gibi isimler eşlik ediyor.

19-05/17/viola-davis.jpg

Ekran serüveni boyunca GLAAD, NAACP, AFI ve Emmy gibi organizasyonlardan çeşitli ödüllerle dönen yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Nowalk ile birlikte Shonda Rhimes, Betsy Beers, Stephen Cragg'dan oluşuyor.

ABC Studios yapımı dizinin yeni sezonunda Peter Nowalk showrunner olarak dizi sorumluluğunu üstlenmeye devam edecek.

"How to Get Away with Murder" 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin