Hudutsuz Sevda 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor! Hudutsuz Sevda oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Hudutsuz Sevda, iddialı senaryosuyla izleyiciyle buluşuyor. Hudutsuz Sevda dizisi oyuncuları kimlerdir? Hudutsuz Sevda dizisi konusu nedir? Hudutsuz Sevda 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Hudutsuz Sevda dizisi hangi gün başlıyor? Hudutsuz Sevda Halil İbrahim'i kimdir? Deniz Can Aktaş kimdir? Hudutsuz Sevda Zeynep kimdir? Miray Daner kimdir? Hudutsuz Sevda dizisi Asiye kimdir? Esra Dermancıoğlu kimdir? Hudutsuz Sevda'nın Fikret Leto'su Burak Sevinç kimdir? Hudutsuz Sevda'nın Nedime'si kimdir?Asuman Dabak kimdir? Hudutsuz Sevda'nın Rızvan Leto'su Burak Sergen kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
21 Eylül 2023 - 19:45
Kültür Sanat

Fox'un iddialı kadrosuyla dikkat çeken dizisi Hudutsuz Sevda, bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Hudutsuz Sevda dizisi konusu nedir? Hudutsuz Sevda oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Hudutsuz Sevda dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Hudutsuz Sevda dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-09/18/halil-ibo.jpg

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş): Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı,güçlü bir delikanlı olarak geri döner.

23-09/18/zeynep.jpg

Zeynep (Miray Daner): Letoların kızı Zeynep, ailesinden farklı  idealist, genç ve güzel bir kadın.  Yurtdışından, Artvin’e dönmesiyle beraber  ilk aşkı Halil İbrahim’le tekrar karşılaşan Zeynep’in tüm hayatı tamamen değişecektir.

23-09/18/asiye.jpg

Asiye (Esra Dermancıoğlu): Rızvan’ın nikahsız olan çocuklarının annesi.  İkinci kadın olmanın öfkesi hep içinde. Çocuklarının, ailedeki hakkı söz konusu olduğunda Rızvan Leto’nun bile karşısında durabilecek, dişli bir kadın.

23-09/18/fikret-leto.jpg

Fikret Leto (Burak Sevinç): Letoların büyük oğlu. Sevdikleri onun için kıymetli ama bir o kadar da kurnaz biri. Bir gün babasının kurduğu imparatorluğun başına geçmek için sabırla beklemektedir.

23-09/18/nedime.jpg

Nedime (Asuman Dabak): Rızvan’ın nikahlı karısı, Zeynep’in annesi. Hayatını çocuklarına ve evine adamış bir kadın.

23-09/18/rizvan-leto.jpg

Rızvan Leto (Burak Sergen): Karadeniz’in en köklü ailesinin başındaki kişi. Güçlü, kaya gibi sağlam yeri geldiğinde sevdiklerine bile acımasız olabilen Rızvan Leto için Halil İbrahim’in Karadeniz’e dönmesi karmaşa sebebi olacaktır.

Hudutsuz Sevda her perşembe saat 20.00'de FOX'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin