Hudutsuz Sevda 14. Bölümde Halil İbrahim ve Zeynep yakınlaştı! Mutlu başlayan düğün kanlı bitti!

Fox'un yeni dizisi Hudutsuz Sevda 14. bölümüyle ekrana geldi. Pek Hudutsuz Sevda 14. bölümde neler yaşandı? Hudutsuz Sevda 15. bölümde neler olacak? Hudutsuz Sevda 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda dizisinde kimler rol alıyor? Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ne? Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Deniz Can Aktaş kimdir? Miray Daner kimdir?

Volkan Usta
29 Aralık 2023 - 00:55
Kültür Sanat

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan, FOX ekranlarının sevilen dizisi Hudutsuz Sevda ekran yolculuğuna başarılarını artırarak devam ediyor.

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi, dün yayınlanan bölümüyle ABC1 20+ hedef kitlede 6,92 reyting, 16,38 share; total hedef kitlede 6.75 reyting, 17,10 share ve AB hedef kitlede 4,97 reyting, 13.72 share elde ederek bir kez daha tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu.

HUDUTSUZ SEVDA 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz’ın Halil İbrahim’e yaptıkları herkesin kendi eceliyle yüzleşmesine sebep olur. Halil İbrahim’in kurtulmasına en çok sevinen Zeynep ile de aralarında ateşli bir kavuşma olur.

Fakat yaşananlar Yılmaz’ın babasının kulağına gidince Halil İbrahim’le birlikte Oğuz, Fikret ve Rızvan’ın da fişlerinin çekilmesi için ekiplerini işe koyar.

Tüm aileler hayırlı bir iş için bir araya geldiğinde kimler sağ çıkacaktır?

Hudutsuz Sevda her Perşembe saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin