İbrahim Tatlıses'ten 'Yargı' dizisiyle ilgili olay açıklamalar!

Yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara dönen 'Yargı’ dizisi, İbrahim Tatlıses'in de gündeminde. Diziyi izleyen İmparator, Pınar Deniz’in performansına ve senaryoya hayran kaldı.

ozan
26 Eylül 2023 - 15:31
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Yargı 3’üncü sezonun ilk bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlerin uzun süredir heyecanla beklediği dizi yine ters köşe hikayesiyle büyük beğeni toplayarak reyting listesinin zirvesinde yer aldı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medyada da trend olan Yargı’ya ve dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz'e övgü dolu bir yorum yaptı.

23-09/26/yargi_641.jpg

'Ne yargıymış arkadaş!'

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Pınar Deniz bitirdin beni kızım. Ne yargıymış arkadaş! Bütün ekibi tebrik ediyorum” cümlelerini kullandı.

23-09/26/yargi_643.jpg

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz oyunculuğuyla gündemden düşmüyor

Yeni sezona “Savcı Ceylin” karakteri ile giriş yapan oyuncu, dizideki performansı ile de adından söz ettirmeyi başardı. Ilgaz ile tekrar karşılaştığı duygusal sahnelerin yanı sıra kızı Mercan’ı kaybettiği anlardaki oyunculuğu izleyiciyi derinden etkiledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin