İçimizdeki Yangın hangi kanalda yayınlanacak konusu ne olacak?

Yapımcılığını Limon Film'in üstleneceği açıklanan İçimizdeki Yangın dizisi için hazırlıklara başlandı. Dizi ne zaman yayınlanacak konusu ne olacak?

Nurşah
26 Mart 2018 - 14:36
İptal - Onay

Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu'nun köşesinde belirttiği habere göre Limon Film, yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Şimdilik isminin İçimizdeki Yangın olması planlanan dizinin konusu ne olacak, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?  

İçimizdeki Yangın hangi kanalda yayınlanacak?

Limon Film'in yöneticisi Hayri Arslan'ın belirttiğine göre İçimizdeki Yangın dizisi Fox Tv için hazırlanacak ve seyirciyle buluşturulacak. Cast çalışmalarının devam ettiği dizi ile ilgili detaylar gelmeye devam edecek...

18-03/26/fox-tv.jpg

İçimizdeki Yangın dizisi ne zaman başlayacak? 

İzmir'in kahraman itfaiyeci kadınlarını anlatacak olan dizinin kadrosu tamamlandıktan sonra çekimleri için başlangıç yapılacak. Son alınan haberlere göre İçimizdeki Yangın dizisi altı ay sonra yayın hayatına başlayacak.

İçimizdeki Yangın konusu

İtfaiyeciler erkek olur klişesini yıkan bu kahraman İzmirli kadınların hikayesini anlatacak olan dizi, yine bu meslekteki kadınların yaşadıklarını anlatacak. Yapılan açıklamalara göre İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı olarak çalışan 50 kadın arasından en farklı ve anlatılabilir hikayeye sahip olanlar diziye konu edilecek. Dizinin çekimleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden gerekli izinler alınmış bile...

Detaylardan sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin