resim yok
09 Kasım 2012 - 00:00

 

Geçtiğimiz haftadan beri “Veda”da rol alan İclal Aydın, diziyle yolunun nasıl kesiştiğini anlattı.
Aydın Hürriyet gazetesine verdiği röportajda, “Veda”ya nasıl katıldığını anlattı. Aydın dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’la 1997 yılından beri görüştüğünü, hep birlikte çalışmak istediğini ancak bir türlü bir araya gelemediklerini söyledi. En son “Umutsuz Ev Kadınları” dizisi için görüştüklerini belirten Aydın, o sırada başka bir projeye hazırlandığı için dizide yer alamadığını söyledi.
Aslantuğ’u Rüyasında Görmüş
Veda”da Behice rolüne hayat veren Aydın, aynı dönemde rüyasında Mehmet Aslantuğ’u gördüğünü şu sözlerle açıkladı, “hani dizilerde büyük bir otelin balo salonunda aile yemekleri yenir ya, ben de öyle bir yerdeyim. Mehmet Aslantuğ, bir koluna beni takmış, diğerine eşi Arzum Onan’ı. Yemek başlamış, biz salona giriyoruz. Mehmet, “Biz niye arkada oturuyoruz?” diyor. Ben de “Özür dilerim, ben geç kaldığım için arkada oturuyoruz” diyorum, bu rüyanın ardından kendi kendime “Galiba ben Mehmet’le başka bir iş yapacağım” dedim. Ve çok kısa bir süre sonra Fatih Aksoy’un “Veda”ya başladığını, başrolü de Mehmet’e verdiğini öğrendim.”
 
“Rüyanın ardından Fatih Aksoy’u aradım”
Rüyasının ardından dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’u aradığını söyleyen Aydın, “ Behice rolüne talip olduğumu söyledim ama Fatih Bey “Behice rolü için Jale Arıkan’la anlaştım, seninle başka bir şey yapalım” dedi. O ara bana Metin Akpınar’ın da rol alacağı bir komedi işinden teklif geldi, onu kabul ettim. Dizinin bitmesinin ardından Atina tatili yapmayı planladığım sırada menajerim aradı, “Fatih Bey sizinle görüşmek istiyor. ‘Behice’ rolü için sizi çağırıyormuş” dedi. İlk tepkim “Hadi canım!” oldu. Düşündüm, “Ben tatile gideceğim” dedim, “Hayır gidemezsin” dediler. “Bana 24 saat verin” dedim, Selanik’e gittim, akşam yemeği yedikten sonra apar topar İstanbul’a döndüm. Eve bile uğramadan “Veda”nın setine gittim. Saç eklendi, kostüm provası yapıldı...” dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin