resim yok
26 Nisan 2012 - 00:00

 

Geçtiğimiz hafta Mahir Günşıray’ın “İffet” kadrosundan ayrılacağı iddiası ortaya atıldı. Gerekçe olarak bu dizi sayesinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan İbrahim Çelikkol ile Deniz Çakır’ın setteki samimiyetinden duyduğu rahatsızlık gösterildi.
 
Hürriyet gazetesi üç oyuncu ile buluştu ve işin aslını ortaya çıkardı.
 
Deniz Çakır, "Kimsenin kimseye kötü niyetli yaklaşması söz konusu değil. Herkes zor bir işin altından layığıyla kalkmak için elinden geleni yapıyor. Belki de bizi magazinin içinde görmek isteyenler vardır. Üçümüzün de hayat tarzı buna uygun olmadığı ve gerçekten 7/24 çallıştığımız için belki bizi o tarafa çekmek istiyorlardır" diyerek bu haberlere tepki gösterdi.
 
Çekimlerin yoğunluğundan şikayetçi olan Mahir Günşıray, bazen birbirlerine boşu boşuna kırabildiklerine değindi:
 
"03.00’te yatıyorsunuz, 06.00’da servisle tekrar sete gidiyorsunuz. Buna rağmen set ortamları arkadaşlık ve kardeşliğin, zevkli ilişkilerin olduğu yerler. Askerlik gibi değil. Herkes birbirini sever, saygı duyar. Sadece koşullar çok acımasız ve tuhaf olduğu için bazen hata yapabiliyor, birbirimizi boşu boşuna kırabiliyoruz. Gereksiz şeyler yaşanabiliyor ama bunlar iç meseleler. Hepsi de geçici. Aile içide de biraz küslük olur, gelir geçer."
 
İbrahim Çelikkol ise, "Bu tarz haberlere tepki göstermemek gerek, insanlar işlerini yapıyor sonuçta... Durduk yere de kimse haber çıkarmaz. Ben asıl bu haberleri doğru olmadığı halde doğru gibi yansıtıp basını yanlış yönlendirenleri kınıyorum" diye konuştu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin