İki Yalancı ne zaman başlıyor? 1. Bölüm özeti ve oyuncuları

Kanal D'nin yeni dizisi İki Yalancı ne zaman başlıyor? Yaz dizisi olarak başlayan İki yalancı 1. bölüm özeti ve oyuncu kadrosu detaylarda..

Editör
06 Temmuz 2017 - 17:15
Yeni Bölüm

Tükenmez Kalem yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği Gani Müjde dizisi İki Yalancı ne zaman başlıyor sorusuna yanıt gecikmedi. Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin'in üstlendiği dizi İki Yalancı 1. bölümünde neler olacak? Keremcem hayranlarının bir süredir merakla beklediği dizinin çekimleri tamamlandı ve nihayet artık yayın tarihi belli oldu.

İKİ YALANCI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yaz dizisi romantik komedi türündeki İki Yalancı 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 20:00'de başlıyor.

Daha önce Kiraz Mevsimi ve Asla Vazgeçmem dizilerinde yönetmen koltuğuna oturan Eda Teksöz de dizinin yönetmenliğini üstlenmiş vaziyette.

17-07/06/ki-beyaz-yalan-basliyor.jpg

İKİ YALANCI 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaşadıkları hayattan zevk almayan ve kurtulmak isteyen iki genç Keremcem (Serkan) ve Yağmur Tanrısevsin (Duygu) arkadaşlarının da zorlamasıyla kendilerine ait olmayan bir hayata adım atar. Kısa yoldan zengin olmanın hayalleri içinde olmadık işler içine giren bu iki yalancının yolu kesişecek, iki beyaz yalan bir kara sevdaya dönüşecektir.

Dünyaca ünlü futbol oyuncusu Ronaldo ile nişanlandığı yalanıyla insanları kandıran Duygu karşısında Serkan da hiç yaşamadığı bir hayatı anlatmaktadır.

Arkadaşlarının gazıyla zengin numarası yaparak, varlıklı bir aileden sevgili edineceğini düşünen Duygu ve aynı hayallerdeki Serkan, birbirine zenginlik rolü yaparken gerçeği öğrendiklerinde neler olacak?

FRAGMAN YAYINLANDI

OYUNCULARI TANIYALIM

17-07/06/ki-yalanci-keremcem.jpg

- Keremcem

Gerçek adıyla Kerem Cem Dürük, 28 Aralık 1997 Muğla, Milas doğumludur. Sahnelerde Keremcem adıyla bilinen ünlü oyuncu aynı zamanda şarkıcıdır da. İrem Record ve Pasaj Müzik şirketleri altında şimdiye kadar 8 albüm yapmıştır. 2005 yılında "Kerem ile Aslı" adlı dizide oynayarak DİZİ FİLM kariyerine ilk adımı atmış, son olarak popüler dizilerden O Hayat Benim'de rol almıştır.

17-07/06/ki-yalanci-yagmur-tanrisevsin.jpg

- Yağmur Tanrısevsin

24 Ağustos 1990 Mersin doğumlu Tanrısevsin, yine Gani Müjde yapımı olan Pis Yedili dizisinde konuk oyuncu olarak yer alarak dizi kariyerine adım atmış, popüler yapımlardan Güneşi Beklerken dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı rolüyle izleyicinin beğenisini toplamıştır. Geçmişte Amerikan yapımı The Tragedy adlı korku gerilim filminde oynamıştır. Bambi reklamının reklam yüzü olmasıyla da bilinen genç oyuncu halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Seramik-Cam bölümü öğrencisidir. Birçok ünlü eğitmenden oyunculuk konusunda eğitim almıştır. En son yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Mayıs Kraliçesi adlı dizide Nehir adıyla başrol oynamış ancak bu yapım beklediği başarıyı elde edememiştir.

17-07/06/ki-yalanci-hazal-senel.jpg

- Hazal Şenel

18 Ağustos 1992 İstanbul dığumlu Şenel, Tiyatro oyunları oynamakta aynı zamanda Bale ile ilgilendiği için eğitim almaktadır. Birçok tiyatro oyununa oyunculuk yapmıştır. Kariyerine ilk olarak ATV ekranlarında yayınlanan Sinem Kobal'ın başrol olarak yer aldığı "Selena" adlı yapımla başlamış, dizide Kıvılcım Aykar karakterini canlandırmıştır. Sonrasında Türk Malı, Pis Yedili dizilerinde yer almıştır.

17-07/06/ki-yalanci-tuna-arman.jpg

- Tuna Arman

22 Mart 1969 İstanbul doğumlu Arman, Türk tiyatro ve dizi oyuncusu olmasının yanısıra televizyon sunuculuğu da yapmaktadır. Aşk Yeniden, Avrupa Yakası, Tatlı Hayat, Bizim Mahalle ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda yer almıştır. 2011 yılında engelli hayvanların varlığına dikkat çekmek amacıyla giriştiği "Farkında mısın?" projesini gerçekleştirdi.

17-07/06/ki-yalanci-serhan-arslan.jpg

- Serhan Arslan

15 Ocak 1981 İstanbul doğumlu Arslan; sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun olan oyuncu henüz 8 yaşındayken tiyatroda oynamaya başladı. Yurtdışında da oyunculuk konusunda eğitim alan oyuncu ilk olarak 2000 yılında "Sokak Çocukları" adlı dizide rol aldı. Yakın tarihe baktığımızda "Hayat Bilgisi", "Cennet Mahallesi", "Akasya Durağı", "Emret Komutanım", Avrupa Yakası", "Elveda Rumeli" ve "Yahşi Cazibe" adlı popüler dizilerde rol alarak izleyinin gönlünde yer edindi. Selim Naşit Yılın En Başarılı Genç Oyuncusu ödülünü almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin