resim yok
25 Aralık 2012 - 00:00

Dövüş dersleri alan Beren Saat, hünerlerini sergilemeye başladı

 
KANAL D’nin yeni dizisi İntikam'da başrolü üstlenen Saat, canlandırdığı ‘Yağmur Özden’ karakteri için bir süredir dövüş dersleri alıyor. Dövüş koreografı Genco Ülgen’le çalışan güzel oyuncu, çekimlerde hünerlerini sahnelemeye başladı.
 
İlk kurbanı da, evine habersizce giren Hakan Eren’i canlandıran Engin Hepileri oldu. Dövüş derslerinde öğrendiklerini Hepileri’nin üzerinde sergileyen Saat, onu elinde bıçakla kolayca köşeye sıkıştırdı.
 
Hollywood tekniği
 
Hollywood’un dövüş sahneleriyle akıllara kazınan filmleri “Bourne Identity” ve “Wanted”da da uygulanan teknikle çalıştırılan Saat, bir ayda 12 özel ders aldı.
 
Karate, kung fu, aikido ve tekvando gibi çeşitli dövüş sanatlarının temel hareketlerinden yola çıkılarak oluşturulan bu teknik, “dövüş koreografisi” olarak adlandırılıyor. Ve sadece dizi, film çekimlerinde kullanılıyor.
 
Uzun zamandır yoga ve pilates dersleri de alan Beren Saat, dövüş sahnelerindeki kıvrak hareketleriyle set ekibinden tam not aldı. Nejat İşler, Mert Fırat, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kılınç’ın da oynadığı dizi, yakında seyirciyle buluşacak.
 
Derslere devam
 
Aksiyon sahnelerinde zorlanmadığı gözlenen Saat, dövüş dersleri almaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin