İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu'nden anlamlı hareket: 3 depremzede çocuğu okutacaklar!

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle ünlülerden hızla deprem bölgesindeki insanlar için yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli depremzede 3 çocuğun eğitim masraflarını üstleneceklerini açıkladılar.

Volkan Usta
09 Şubat 2023 - 16:40
Kültür Sanat

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle felaketi yaşayan Türkiye kendi yaralarını sarmak için hızla elinden geleni yapıyor. Ünlü isimlerinde hızla yardımlaşmalara katıldığı bu dönemde anlamlı işler yapılmaya devam ediyor. İşte detaylar!

Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olurken, Cüneyt Özdemirİlker Kaleli ile Sıla Gençoğlu'ndan çok anlamlı bir hareket geldi. Üç çocuğun eğitim masraflarını üstlenen Özdemir, Kaleli ve Gençoğlu ellerinden ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

23-02/09/resized_16f76-40c46ca9resized_4b0b39f2043faresized_11b0346db0e7b16.jpg

Cüneyt Özdemir, yaptığı bir YouTube yayınında deprem bölgesinde olan Hüseyin ve Hasan kardeşler ile Eylül adlı başka bir depremzede çocuğun, üniversite sonuna kadar eğitim masraflarını karşılayacak gönüllü bulmak için çağrıda bulundu.

Özdemir, bu duyurusunun ardından oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı sevgilisi Sıla Gençoğlu’nun bir dakika gibi kısa bir sürede geri dönüş yaparak, çocukların eğitim masraflarını üstlendiklerini açıkladı: "Birinci dakikada bulduk. İsimlerini vermemi istemiyorlar, aslına hepimizin yakından tanıdığı ve sevdiği bir çift. Birkaç arkadaşımız daha aradılar, bulduk dedim. Sağ olsunlar, üç yavrumuzu üniversite sonuna kadar okutacaklar. İkizler ve Eylül çok şaşıracaklar kendilerine destek olan bu çifti. Söyleyeyim mi adlarını? Anında şey yaptılar, Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin