İllegal Hayatlar filminin galasında kahkaha tufanı yaşandı!

Başrollerini "Röportaj Adam" adıyla tanınan Mahsun Karaca ile Müjde Uzman, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın paylaştığı komedi filmi "İllegal Hayatlar" dün akşam galası yapıldı. Peki İllegal Hayatlar filmi ne zaman vizyona girecek? İllegal Hayatlar filminin konusu ne? İllegal Hayatlar filmi nerede çekildi? İllegal Hayatlar filminin oyuncuları kimler? Hangi ünlüler İllegal Hayatlar filminin galasına katıldı? Mahsun Karaca kimdir? Müjde Uzman kimdir?

Volkan Usta
11 Ocak 2023 - 11:38
Kültür Sanat

İllegal Hayatlar filminin oyuncuları, sanat ve sinema dünyasından birçok isim, basın mensupları dün akşam Kanyon AVM Paribu Cineverse Sinema salonlarında yapılan galada buluştu.

23-01/11/12101-313.JPG

Galada başrol oyuncularından Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Müjde Uzman ve Bülent Çolak’ın yanısıra sevilen sanatçılar Bilal Sonses, Patron, Canbay & Walker, Tuğkan, Safa Sarı ve renkli siyasilerden Mustafa Sarıgül gibi bir çok ünlü isim katıldı. Seyircilerden tam not alan film bir çok anda kahkaha ve alkışlarla kesildi. Sezonun en komik filmi iddasıyla vizyona girmeye hazırlanan film için konuklar; “YENİ ZÜBÜK” ve “SELAMSIZ BANDOSU” benzetmelerini yaptılar.

23-01/11/12101-103-1673443400.JPG

İLLEGAL HAYATLAR FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini ‘Röportaj Adam’ Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Müjde Uzman ve Bülent Çolak’ın paylaştığı ’İllegal Hayatlar’, her görüşü kucaklamayı merkezine alan ve hayali bir oluşuma öncülük eden Mahsun’un, arkadaşlarıyla giriştiği komik ve eğlenceli macerayı anlatıyor. Hikayesini Röportaj Adam (Mahsun Karaca), senarist ve yönetmenliğini Cenk Çelik’in üstlendiği filmde Mahsun Karaca’ya sosyal medya videolarında da yer alan ekip eşlik ediyor.

23-01/11/12101-286.JPG

İLLEGAL HAYATLAR FİLMİNİN KONUSU NE?

Baştan sona bir kahkaha tufanı olarak seyirciye çılgın bir komedi vaat eden ‘İllegal Hayatlar’ın konusu; Mahsun’, ‘Şahin’ ve ‘Mehmet’, Adana’nın varoşlarında bir dernek çatısı altında kaçak kumarhane işleten üç arkadaştır. Polis baskınları sonucunda mekanları mühürlenince çözümü paravan bir parti kurmakta bulurlar.

23-01/11/12101-276.JPG

Seçmen kitlesinin yüzde 99,8’inin fikirlerini kapsayacak bir politikayla ortaya çıkınca beklemedikleri bir şekilde ülkenin gündemine otururlar. Paravan olarak kurdukları partiyle siyasete girip milyonları peşlerinden sürüklemeye başlarlar.

23-01/11/12101-322.JPG

İLLEGAL HAYATLAR FİLMİNİN GALASINA KATILDIK!

Filmde baştan sona yaşanan kahkaha tufanı arasında çok sağlam göndermelerin de olduğunu söylesek az olmaz sanırım. Özellikle siyasi ve ülkenin gündemine ilişkin yapılan ince göndermelerin olduğu sahneler seyirciyi adeta kırdı geçirdi. Mahsun Karaca'nın kaleminden çıkan filmin aslında ne kadarda Röportaj Adam'ın eseri olduğuna işaret ediyor. Sosyal medyada yaptığı analizler ile çektiği videoların adeta uzun metraj versiyonu diye sayabileceğimiz İllegal Hayatlar izlenebilirlik oranını filmin her dakikası geçtikçe daha da arttırıyor.

23-01/11/12101-93.JPG

Mahsun Karaca kalemine, ekibi Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın da oyunculuklarına sağlık diyebiliriz. Ayrıca Müjde Uzman ve Bülent Çolak'ın da filme katkıları yadsınamaz. Eğer gülmek istiyorsanız son dönemde gidebileceğiniz filmler arasına İllegal Hayatlar'ı koyabilirsiniz. Bir devam filmi olur mu derseniz, onu filmi izledikten sonra zaten göreceksiniz.

23-01/11/12101-275.JPG

İllegal HayatlarNetd, Wovie ve RetroPro yapımcılığında sinema izleyicisine ulaşacak. Cj EntertainmentTürkiye’nin dağıtımıyla 13 Ocak 2023’te vizyona girecek olan film son yılların en unutulmaz komedisi olmaya aday.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin