İnci Taneleri 12. Bölümüyle yine çok izlendi! Azem, Dilber'den tamamen uzaklaştı!

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri 12. bölümüyle ekrana geldi. Peki İnci Taneleri 12. bölümde neler oldu? İnci Taneleri 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 13. bölümde neler olacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri dizisi uyarlama mı? İnci Taneleri dizisinde kimler rol alıyor? İnci Taneleri dizisi 10. bölüm izle! İnci Taneleri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
26 Nisan 2024 - 09:55
Kültür Sanat

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.

İnci Taneleri’nin 12’nci bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

İNCİ TANELERİ 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azem’den ayrılan Dilber aşk acısıyla yıkıldı. Üzüntüsünü en yakın arkadaşları ile atlatmaya çalışan Dilber, Havva Öğüt’ün seslendirdiği “Şikayet Olmasın da Bak Ne Haldeyim” türküsünü dinlerken Azem ile yaptığı son konuşmayı hatırlayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Azem, Piraye’nin pavyona gelmesinden sonra onunla yüzleşmeye karar verdi ve Piraye’yi yemeğe davet etti. Dilber ile ayrıldıklarını Piraye’ye açıklayan Azem, oğlu Cihan’ı bulduğunu; kızı Nehir’i ise hala arayama devam ettiğini Piraye ile paylaştı.

Cezaevinde yatan Nusret sonunda tahliye oldu. Ailesine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Nusret’in ilk durağı Sırat oldu. Hastaneye giderek Sırat ile yüzleşen Nusret’in tahliyesinin hikayenin gidişatını nasıl değiştireceği ise şimdiden merak konusu oldu.

İnci Taneleri, final sahnesiyle izleyenleri bir kez daha ekrana kilitledi. Erkal Sonel’in seslendirdiği “Gönüller Hiç Yas Tutar Mı?” şarkısının ekrana geldiği final sahnesinde ayrılık acısı çeken Dilber’in yaşadıkları izleyicilerin yüreğine dokundu.

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin