resim yok
29 Mart 2013 - 00:00

Beren Saat ile Mert Fırat'ın cesur sahnesi, Kanal D izleyicilerini ekrana kilitledi!..

Beren Saat, İntikam da yatağa girdi!..

Ünlü Amerikan dizisi "Revenge" birebir yerli uyarlaması "İntikam" her hafta cesur sahneleriyle dikkat çekiyor..

Kanal D'de ekrana gelen İntikam dizisinin dün geceki bölümü cesur bir sahne ile noktalandı. Beren Saat'in canlandırdığı 'Yağmur' karakteri, evlenmeye ikna için uğraştığı Emre ile yatağa girdi.

İkna etmek için sevişti!

Senaryo gereği dizideki Haldun, oğlu olan Emre'ye şirketten hisse vermek için "evlenmesini" şart koşuyor. Bunun üzerine Emre de (Yağmur'un o eve intikam için girdiğini bilmeksizin) Yağmur'la evliliği düşünmeye başlıyor fakat emin olamıyor. Emre'nin kararsızlığının farkında olan Yağmur da, Emre'yi ikna edebilmek için onunla yatağa giriyor. Emre, bu sahneden sonra evlilik yolunda Yağmur'dan emin olmaya başlıyor.

Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat'in dün akşamki bölümde giydiği cesur geceliği de dikkatlerden kaçmadı.

Yağmur, dün geceki bölümün final sahnesinde Emre ile yatağa girerken Twitter'da da gecenin en çok konuşulan konularından biri bu sahne oldu.

İşte heyecanla takip edilen o sahne!..

 

TIKLA İZLE > >

 

 

İntikam - Yağmur'u şaşırtan gerçek (12. bölüm) izle

 

İntikam - Emre'nin sürpriz kararı! (12. bölüm) izle

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin