Iron Fist 2. sezon için yeni tanıtım videosu yayınlandı! Iron Fist klasik kostümüyle!

Netflix'in Marvel dizisi Iron Fist'in 2. sezonu için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Iron Fist 2. sezona doğru...

Henüz bitmedi...

IRON FIST 2. SEZON YAKLAŞIYOR!

Herkesin öldüğünü düşündüğü Danny Rand'in 15 senenin ardından ortaya çıkarak Iron Fist'in gücüyle geçmişini temizlemek ve kaderini gerçekleştirmek istemesi ekseninde gelişen olayları konu edinen Netflix'in Marvel dizilerinden "Iron Fist"in 2. sezon bölümlerinin 07 Eylül 2018 tarihinde izleyiciyle buluşacağı geçtiğimiz günlerde Comic-Con etkinliğinde duyurulmuştu.

18-07/29/iron-fist-2-sezon-gorsel.jpg

Başlangıç tarihinin duyurulmasının ardından yeni sezon için hazırlanan tanıtım videoları paylaşılmaya devam ediyor.

Iron Fist'in klasikleşmiş kostümünü gördüğümüz "Anılar" isimli yeni tanıtım videosuna bakılırsa Danny Rand'in geçmişine daha fazla gideceğiz.

18-07/29/iron-fist-kostum.jpg

New York sokaklarında Colleen Wing (Jessica Henwick) ile birlikte yürüyen Rand (Finn Jones) hafızasında eski günleri yad ederken Wing'in "İyi misin" uyarısıyla kendine geliyor ve "Sadece kötü bir anı" cevabını veriyor. Wing'in "geçti artık" sözüne karşılık olarak ise "umarım öyledir" ifadesini kullanıyor.

18-07/29/iron-fist-2-sezon-kostum.jpg

Yeni sezonu yaklaşan Iron Fist'in oyuncu kadrosunda Alice Eve, Simone Missick, ve Jessica Stroup gibi isimler de yer alıyor.

"Iron Fist" 2. sezon "Anılar":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin