resim yok
01 Nisan 2013 - 00:00

İşte o tarih!

 

Ekranların muzip dizisi İşler Güçler, Trump Alışveriş Merkezi D&R’da hayranlarıyla buluştu. Ekip dizinin ne zaman final yapacağını açıkladı.

İşler Güçler’in başarılı oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz, dizinin yeni çıkan DVD’sini ilk defa Trump D&R’da imzaladı.
 
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde uzun kuyruklar oluştu, oyuncular adeta sevgi çemberine alındı.
 
‘Modern Muzip Yalanlar’ sloganıyla kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşan, ekranların fenomen dizisi ‘İşler Güçler’in başarılı oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz, Trump Alışveriş Merkezi D&R’da sevenleriyle buluştu. Dizinin yeni çıkan DVD’sini hayranları için imzalayan İşler Güçler ekibine ilgi büyüktü. Uzun kuyruklar oluştu, izdiham yaşandı. Oyuncuların esprileriyle kahkahaların eksik olmadığı imza günü yaklaşık üç saat sürdü.

Ekranların kahkaha bombardımanı İşler Güçler’in DVD’si NTV yayınlarından çıktı. Dizinin ilk 13 bölümünün yer aldığı DVD’nin ilk imza günü Trump Alışveriş Merkezi D&R’da gerçekleşti. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz hem imza dağıttı, hemde sevenleriyle bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.

“Seviliyoruz, çünkü samimi bir iş yapıyoruz”

 

 

Dizinin gördüğü yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz, “Çünkü biz samimi bir iş yapıyoruz. İnsanlar her gün yaptıkları sohbetleri, konuştukları olayları ekranda izliyorlar. Bu nedenle bizi kendilerine yakın görüyorlar. Bizim sırrımız bu…” sözleriyle anlattı.

Dizi, 41. bölümde final yapacak

Dizinin 41. bölümde final yapacağını söyleyen Murat Cemcir, “Finale doğru yürüyoruz. 41. bölümde 41 kere maşallah dedirteceğiz, noktayı koyacağız”şeklinde konuşurken Ahmet Kural, “Güzel işlerle bizi takip edenlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bir sinema filmi hazırlığındayız. Bizi bu filmde görenler çok şaşıracak. Hem güldüreceğiz, hem ağlatacağız” dedi.

İşler Güçler”, kariyerlerinde farklı noktalardaki üç oyuncu Ahmet,Murat ve Sadi’nin birlikte bağımsız bir film çekebilmek için girdikleri kısır döngünün trajikomik hikâyesini anlatıyor.

[reklam]

İşler Güçler'de bu hafta!

 

Üçlümüz kadınlardan uzak durmaya karar verir!


Kendi özel dertlerine düşen Hakkı ve Şenol’un  filmle ilgili kaygıları arta dursun, üçlümüz  uzun fikir paylaşımlarının sonucunda kadınlardan uzak durmaya karar vermişlerdir.  Ahmet yalnız kalma korkusuyla kendine yeni bir hayat arkadaşı edinirken,  Murat ve Sadi sözlerinin arkasında durmaya inat eder ve gayret gösterirler.  Cavit’in sürpriz bir biçimde ortaya çıkan narin ruh hali, Salih’i hiç istemediği şeyler yapmaya zorlar. Vedat ise ayılmış, hain planlarına herkesi alet etmeye başlamıştır.
 

İşler Güçler 35. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin