resim yok
15 Eylül 2011 - 00:00

 

Türkiye ve İsrail arasında son dönem krizlerle geçerken İsrail halkı bir Türk dizisine meftun...
Arap ülkelerini kasıp kavuran Türk dizileri tutkunları arasına İsrail de katıldı. İsrail'in en yaygın seyirci kitlesine sahip dizi kanallarından Viva, ilk kez bir Türk dizisini yayına koydu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı'nın oynadığı 'Menekşe ve Halil', İbranice altyazılı olarak Türkçe yayınlanıyor.
 
SiZi SEViYORUZ
 
Kanal yetkilisi Leora Nir, 'Herkes Kıvanç Tatlıtuğ'u çok sevdi. Şu anda en fazla izlenen dizi oldu. Kesinlikle Türk dizilerine devam edececeğiz' dedi. İsrail?in Tel Aviv yakınlarındaki Rehovot kentinde yerleşik 7 üyeli Elgali ailesi ise dizinin tutkunu olduğunu açıkladı. Ailenin babası Elgali, 'Konusu çok güzel. Aşk her şeyi yenebilir. İnşallah, İsrail ile Türkiye arasındaki aşk da krizi yener. Türk halkını seviyoruz' diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin