Jet Sosyete yeni bölüm bu akşam yok mu? Yayın saati değişti!

Sevilen dizi Jet Sosyete yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin yayın saatinde değişiklik yapıldı!

Nurşah
13 Mart 2019 - 15:58
Yeni Bölüm

Gülse Birsel'in kaleminden çıkan ve televizyon ekranlarının en eğlenceli yapımlarından birisi olan Jet Sosyete bu akşam yok mu? Sevilen dizinin yayın saatinde değişiklik yapıldı!

19-03/13/jet-sosyete-yayin-saati-degisti-1552481219.jpg

Jet Sosyete'nin yayın saati değişti!

Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Enis Arıkan gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete dizisinin yayın saatinde değişiklik yapıldı. Yapılan bu değişikliği dizinin hem senaristi hem de oyuncusu olan Gülse Birsel Instagram hesabı üzerinden şu sözlerle takipçilerine duyurdu...

Çarşamba yine neşemizle geliyoruz. Survivor’ın yüksek sezonu açıldığından saatimiz biraz ileri kaydı, bilginize. (Saat konusunda karar veren ben değilim, ben sadece yazıp oynuyorum ifindim…)

19-03/13/jet-sosyete-yayin-saati-degisti.jpg

Eğlence ve komedi dolu yeni bölümleri ile Jet Sosyete dizisi çarşamba akşamları saat 22.15'te Tv8 ekranlarında izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin